Zlatica Gregorová Šport

Potešia milovníkov ľadu: Šalianski mládežníci odpália Nočné korčuľovanie 2

Prívrženci zimných športov sa opäť môžu chystať na atraktívnu akciu. Mládežnícky parlament a Mesto Šaľa usporiadajú parádne podujatie.

Ilustračný obrázok k článku Potešia milovníkov ľadu: Šalianski mládežníci odpália Nočné korčuľovanie 2
Foto: Zlatica Gregorová

Vychutnať si ležérne plachtenie po ľade či vyskúšať aj trošku odvážnejšie kúsky budete môcť priamo pod tmavou oblohou. Členovia Mládežníckeho parlamentu akciu vymysleli pre občanov mesta už aj kvôli vlaňajšiemu úspechu.

Oslávia prázdniny

Rekreační aj profesionálni športovci každého veku sú očakávaní v areáli Zimného štadióna v Šali 1. februára 2019 od 19.30 do 22.00 hod. Ako nás šalianski parlamenťáci informovali: „klzisko v Šali sa teší rok čo rok vyššej a vyššej popularite. Preto sme sa rozhodli, že zopakujeme akciu Nočného korčuľovania aj tento rok! Príďte osláviť polročné prázdniny na klzisko a zabaviť sa s priateľmi.“

V disco rytme

Okrem toho, že sa účastníci tejto akcie stretnú s rodinou, priateľmi či známymi a dobre si zakorčuľujú, dianie na ľade budú sprevádzať hudobné vychytávky. Nočným korčuliarom bude do rytmu hrať DJ Gusťo, ktorý je študentom Spojenej školy v Šali – Veči.

Bežné vstupné

Cenník vstupného ostáva štandardný ako zvyčajne. Dospelé osoby platia 3 eurá za osobu a deti a mládež do 18 rokov a študenti SŠ a VŠ (s preukazom študenta SŠ a VŠ) platia 1 euro za osobu.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM