Zlatica Gregorová Rôzne

Posledný víkend 2018 je za dverami: AKO strávite voľno v Šali pred Silvestrom?

Prichádza ten správny čas poriadne sa prichystať na oslavu. Môžete si dopriať parádny oddych alebo aj navštíviť zopár zaujímavých podujatí.

Ilustračný obrázok k článku Posledný víkend 2018 je za dverami: AKO strávite voľno v Šali pred Silvestrom?
Zdroj: TASR

V našom meste aj okolitých dedinách okresu si môžete vypočuť dobrý koncert aj podporiť stolných tenistov. Potom už len v spoločnosti rodiny, susedov, priateľov a známych odpočítať posledné minúty starého roka a privítať ten nový 2019.

KULTÚRA

30. december 2018, 14.00 hod., Kostol sv. Rodiny Veča

VIANOČNÝ BENEFIČNÝ KONCERT

Občianske združenie Večania pripravili pre občanov mestskej časti aj návštevníkov hudobnú lahôdku. Počas koncertu si budete môcť zaspievať spolu s miestnymi talentami.

31. december 2018 – 1. január 2019, 22.00 hod., Šaľa

VÍTANIE NOVÉHO ROKA 2019

Mesto Šaľa a Mestské kultúrne stredisko organizujú tradičnú koncoročnú oslavu. Pozývajú na ňu všetkých obyvateľov mesta, aby spoločne privítali rok 2019. Spolu odpálite mestský ohňostroj a organizátori sľubujú aj šampanské. O zábavu a hudbu sa postará DJ Ervín.

31. december 2018, 19.30 hod., Tešedíkovo

SILVESTROVSKÁ ZÁBAVA

Občianske združenie Csemadok organizuje obľúbené podujatie v priestoroch miestneho kultúrneho domu. Príďte sa dobre zabaviť v spoločnosti rodiny a priateľov.

31. december 2018, 18.00 hod., Močenok

SILVESTROVSKÁ KAPUSTNICA

V Močenku pripravili pracovníci kultúrneho strediska zábavu pre malých aj veľkých obyvateľov dediny. Ochutnať koncoročnú kapustnicu môžete v priestoroch kláštora.

1. január 2019, 18. 00 hod., Močenok

NOVOROČNÝ OHŇOSTROJ

Obec vás pozýva na tradičné podujatie, počas ktorého oslávite prvý deň nového roka. Na priestranstve pred obecným úradom sa prítomným prihovorí starosta Močenka Roman Urbánik. Nebude chýbať ani občerstvenie pre účastníkov slávnostnej udalosti.

ŠPORT

28.-29. december 2018, Močenok

VIANOČNÝ STOLNOTENISOVÝ TURNAJ

Počas dvoch dní sa obyvatelia budú môcť zabaviť aj športom. V prvý deň to bude súťaž registrovaných a v druhý deň neregistrovaných hráčov. V piatok 28. decembra sa začne turnaj o 15.00 hod. v stolno – tenisovej herni a 29. decembra o 10.00 hod.

KINOTIPY KINA ŠAĽA

29. december 2018, 20.00 hod.

Robin Hood (Robin Hood)

„Bol raz jeden zlodej…“

Hrajú: Taron Egerton, Jamie Dornan, Ben Mendelsohn, Jamie Foxx, Paul Anderson, Eve Hewson  •  Hudba: Joseph Trapanese  •  Kamera: George Steel  •  Producent: Joby Harold, Tory Tunnell, Leonardo DiCaprio  •  Réžia: Otto Bathurst  •  Scenár: Jo­by Harold

Robin Hood, bojovník a hrdina všetkých chudobných (Taron Egerton), rozpúta vzburu proti zákernej a skorumpovanej anglickej korune v novom akčnom spracovaní.

29. a 30. december 2018, 18.00 hod.

Bumblebee (Bumblebee)

Réžia: Travis Knight  •  Hrajú: Hailee Steinfeld, Pamela Adlon, John Cena, Gracie Dzienny, Jason Drucker, Kenneth Choi, Rachel Crow, Stephen Schneider, Jorge Lendeborg Jr., Teresa Navarro, Abby Quinn, Vanessa Ross, Christian Hutcherson

Charlie je čerstvých 18 a k narodeninám dostane od majiteľa autoservisu, kam chodila pomáhať, omláteného žltého Chrobáka. Nie je to hocijaký Chrobák, ale Transformer Bumblebee, ktorý sa v zapadnutom kalifornskom mestečku ukrýval pred svetom.

29. a 30. december 2018, 16.00 hod.

Snehová kráľovná: Krajina zrkadiel (The Snow Queen: Mirrorlands)

Réžia: Robert Lence, Aleksey Tsitsilin  •  Scenár: Robert Lence, Vladimir Nikolaev, Aleksey Tsitsilin, Aleksey Zamyslov  •  Hudba: Fabrizio Mancinelli

V ďalšom pokračovaní populárnej animovanej série sa stretne svet kúzel a kúzelníkov s kráľom Haraldom, ktorý sa rozhodne zbaviť svet všetkej mágie a kúzel. Dokáže mu v tom niekto zabrániť ? Našťastie je tu odvážna Gerda a po jej boku prekvapivo aj Snehová kráľovná, s ktorou Gerda doteraz nemala najlepšie skúsenosti. Mocný kráľ Harald stratil takmer celú rodinu kvôli kúzlam Snehovej kráľovnej, a tak začne hľadať cestu, ako by mohol zničiť mágiu na celom svete. Pomocou úskoku sa mu podarí uväzniť všetkých kúzelníkov v krajine zrkadiel…

30. december 2018, 20.00 hod.

Aquaman (Aquaman)

Hrajú: Jason Momoa, Amber Heard, Patrick Wilson, Nicole Kidman, Yahya Abdul-Mateen II, Willem Dafoe, Randall Park, Dolph Lundgren, Temuera Morrison, Graham McTavish, Michael Beach, Ludi Lin  •  Réžia: James Wan  •  Scenár: Will Beall  •  Hudba: Rupert Gregson-Williams

Filmový príbeh o populárnom superhrdinovi zo stajne DC Comics odhaľuje pôvod Arthura Curryho (Jason Momoa – Hra o tróny), napoly človeka, napoly obyvateľa bájnej Atlantídy, kterého jeho životná cesta prinúti čeliť pravde nielen o tom, kým v skutočnosti je, ale zároveň preverí, či je hodný stať sa tým, pre čo bol zrodený…kráľom.

Vstupné: 5€

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM