Zlatica Gregorová Krimi

Policajti zadržali Žihárčana (39): Obvinili ho z výroby a predaja drog, FOTO

Vyšetrovateľ Odboru kriminálnej polície KR PZ v Nitre páchateľa obvinil z obzvlášť závažného zločinu. Hrozí mu 10-15 rokov v cele.

Ilustračný obrázok k článku Policajti zadržali Žihárčana (39): Obvinili ho z výroby a predaja drog, FOTO
5
Galéria
Zdroj: KR PZ Nitra

Mladého Žihárčana obvinili z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov a prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi.

Nakupoval a predával

Podľa policajnej hovorkyne KR PZ v Nitre Renáty Čuhákovej sa na túto kriminálnu činnosť dal zadržaný už skôr. Ako hovorkyňa uviedla :„Ten pravdepodobne od septembra minulého roku do 21. marca 2019 na rôznych miestach nakupoval omamné látky a predával ich najmä v obci Žihárec v šalianskom okrese.“

Vrecko aj striekačka

Ako informuje polícia, muž sa pohyboval na Seate Alhambra, ktorý bol spolu so zadržaným prehľadaný. „Pri prehliadke zaistili aj igelitové vrecko s neznámou kryštalickou látkou, prázdnu striekačku a mobilný telefón,“ uviedla Renáta Čuháková.

Už je v cele

Ako dodala Renáta Čuháková z KR PZ v Nitre, „zadržaná osoba bola umiestnená do cely policajného zaistenia a následne po obvinení z drogovej trestnej činnosti a podaní podnetu na návrh na väzobné trestné stíhanie a jeho akceptovaní súdom, dodaná do útvaru pre výkon väzby. Za drogovú trestnú činnosť hrozí v zmysle zákona trest odňatia slobody na 10 až 15 rokov.“

Policajti zadržali Žihárčana (39): Vo väzbe sedí za výrobu a predaj drog
5
Galéria
Zdroj: KR PZ Nitra
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM