Monika Földešiová Kultúra

Podhájska ožije už tento víkend + vyhodnotenie súťaže

Už tento piatok a sobotu bude v malej obci Podhájska v novozámockom okrese opäť pekne husto. A nebude to pre zvýšený počet návštevníkov miestneho termálneho kúpaliska.

Po piaty raz otvorí svoje brány Podhájska Music Fest, ktorý malú dedinku tiež stihol presláviť. Pre svoju jedinečnú atmosféru si podujatie získalo množstvo fanúšikov a najmä obľubu medzi účinkujúcimi. Kapely sa z hrania v Podhájskej jednoducho tešia a tak súhlas s pozvaním vyjadrila aj bratislavská formácia Inekafe. Na začiatku roka sa predstavila na veľkom comebackovom česko-slovenskom turné. A hoci si ju hneď po ňom fanúšikovia priali vidieť na každom slovenskom festivale, Vratko Rohoň povedal, že festivalových koncertov bude iba pár. Sú štyri a jeden z nich bude hostiť práve Podhájska Music Fest. Bude sa na čo tešiť, pretože k Inekafe sa pripojí to najlepšie, čo na slovenskej rockovej scéne aktuálne je – stálice Desmod a Horkýže Slíže, mladé nádeje From Our Hands, The Paranoid, Zoči Voči a Borra a ostrieľané legendy v podobe kapiel Zóna A, HT a Petra Nagya s kapelou Indigo. Mladá speváčka Nika Karch si dokonca pripravila zaujímavé prekvapenie – do jedného songu sa jej podarilo spojiť hudobníkov z kapiel Metropolis, Horkýže Slíže a Desmod a tak organizátori dúfajú, že nebudú musieť zväčšovať festivalový areál. Opäť sa nachádza na miestom futbalovom štadióne, kde bude tento rok k dispozícii aj detský kútik. Podrobné informácie o programe a vstupenkách, ktoré nájdete v sieti Ticketportal, sú na www.podhajskafest.sk.

Organizátori podujatia v spolupráci so sieťou spravodajských portálov Global24 pripravili pre vás súťaž o lístky na tento víkendový hudobný festival. Súťažná otázka: V ktorý deň vystúpia nitrianske kapely Desmod, Horkýže Sliže i Alone? Správna odpoveď: piatok 15. júla // Výhercov súťaže, z ktorých každý získava 2 vstupenky, nájdete aj s pozvánkou v priloženom videu. Srdečne blahoželáme, čoskoro sa s nimi skontaktujeme prostredníctvom e-mailu. //

Podhájska ožije už tento víkend + vyhodnotenie súťaže
1
Galéria
podhajska fest
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM