Veronika Zeiselová Kultúra

Plesová sezóna sa začína aj v Šali: Kde môžete pretancovať noc?

Vianoce sú za nami a pred nami dlho očakávaná plesová sezóna. Príležitosť na kúpu novej róby budú mať dámy aj v našom regióne. Zisťovali sme, kde v Šali a okolí sa bude plesať.

Ilustračný obrázok k článku Plesová sezóna sa začína aj v Šali: Kde môžete pretancovať noc?
Zdroj: TASR

Reprezentačný ples mesta Šaľa

Reprezentačný ples mesta sa bude konať netradične v piatok 16. januára 2015. O zábavu na reprezentačnom plese mesta Šaľa sa bude starať kapela Starmania originál a DJ Maťo. V rámci kultúrneho programu sa predstaví tanečná skupina Viva a La Portella. Po minulom roku, kedy o ples nebol dostatočný záujem, prečo sa nakoniec ani neuskutočnil, je situácia tento rok opačná a už teraz sú lístky vypredané.

Tradičná zábava ľudí dobrej vôle

Ples, ktorý organizuje Mestský klub KDH v Šali, je naplánovaný v sobotu 31. januára 2015 v Dome kultúry Šaľa. O zábavu na tanečnom parkete sa postará hudobná skupina Mikovci. Kultúrny program bude pod taktovkou tanečnej školy Viva a speváčky Gabiky Ižayovej. Vstupenky si môžete zaobstarať za 24 eur.

„Gyertyabál“ – Sviečkový ples

Tento ples je jedným z klasík v našom meste. Ples sa bude konať 7. februára v Dome kultúry Šaľa. O hudobné spestrenie veera sa postará Béla és a hegedus. Samozrejmosťou je aj tombola. V cene vstupenky je nealko nápoje, víno, pagáče a bohaté občerstvenie formou švédskych stolov.

4. Retro diskoples

Populárny retro diskoples sa uskutoční na Valentína v sobotu 14. februára v Dome kultúry Šaľa. Špecialitou tohto plesu je vybraná najlepšia hudba z rokov 70tych, 80tych a 90tych. Počas noci sa bude súťažiť o najlepší retro outfit. Samozrejmosťou je tombola. Za vstupné 33 eur dostane účastník welcome drink, prípitok, večeru vo forme švédskych stolov, kapustnicu, ½ l vína na osobu, nealko

II. Reprezentačný ples OZ Večania

Rovnako tak v sobotu 14. februára sa bude konať aj reprezentačný ples Občianskeho združenia Večania v Spoločenskom dome Veča. Do tanca bude hrať hudobná skupina TOP a o program sa postará tanečná skupina Jumping. Vstupenka v cene 20 eur zahŕňa večeru, prípitok, dezert, švédske stoly, čokoládovú fontánu s ovocím.

Zoznam plesov budeme prípadne aktualizovať. Ak viete o nejakých, môžete nám o nich napísať na adresu: zeiselova@global24.sk

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM