Peter Štrbo Rôzne

Penzión Liptov – ideálne miesto pre váš relax

Blížia sa Vianoce, Silvester, zimné prázdniny – ale čo chvíľa aj polročné voľná v školách, či jarné prázdniny. Je to čas na zmenu prostredia, oddych, stretnutie s rodinou, priateľmi, upevnenie rodinných vzťahov. Čo tak skúsiť relax a oddych v Penzión

/PR/ Penzión Liptov v súčasnosti prvým rokom prevádzkuje spoločnosť zo Serede A.D.LIPTOV s.r.o., avšak pod vedením Aleny Brigantovej sa už niekoľko sezón úspešne zapisuje do pamäti návštevníkov, ktorí ho neustále vyhľadávajú a spokojní sa doň opätovne vracajú. Tento penzión totiž ponúka niečo, čo už v dnešnej uponáhľanej dobe nie je celkom štandard, rodinnú pohodu a príjemnú atmosféru.

Oáza pokoja

Penzión Liptov je situovaný v rekreačnej časti obce Liptovský Ján v Jánskej doline, ktorá sa nachádza asi 3 km za samotnou obcou. Obec Liptovský Ján sa nachádza neďaleko Liptovského Mikuláša, hneď vedľa diaľnice smerujúcej do Popradu. Penzión sa nachádza doslova v lone prírody, v okolí žblnkoce potôčik a obklopený je rozľahlým ihličnatým lesom, čo predurčuje toto miesto na dokonalý relax. Zariadenie je v využívané celoročne. V zimnom období prevažujú lyžiari a lyžiarske zájazdy, na jar skôr víkendové rodinné pobyty a v letnej sezóne týždňové turisticko-rekreačné pobyty. Na jeseň sú to opäť po väčšine víkendové rodinné pobyty orientované na turistiku a hubárčenie. Celoročne je Penzión Liptov využívaný aj na rôzne firemné akcie a mítingy.

Štýlové izby, vkusné zariadenie ** Penzión ponúka ubytovanie v izbách zariadených štýlovým masívnym nábytkom. Kapacita penziónu je **40 osôb a skladá sa z 10 izieb a jedného apartmánu s dvoma spálňami a jedálne s kuchyňou. Každá izba má vlastnú predsieň, kúpeľňu, chladničku a TV so satelitom. Na prízemí sa nachádza jedáleň s denným barom a na centrálnej chodbe je detský kútik s hračkami. Počas letnej sezóny je v priestoroch baru a na terase v prevádzke bistro. Penzión ponúka svojim klientom možnosť objednať si raňajky (formou bufetových stolov) prípadne polpenziu s kontinentálnou večerou. V rámci ďalších služieb Vám Penzión Liptov ponúka požičovňu bicyklov, požičovňu športových potrieb a spoločenských hier, či možnosť ugrilovať si vlastné špeciality na grile, ktorý sa nachádza v areáli penziónu. V zimnom období môžete využiť miestnosť na ukladanie lyžiarskej výstroji, v exteriéri penziónu sa ďalej nachádza terasa s výhľadom na potom a pre deti je tu vybudované detské ihrisko s preliezačkou „Drak“. Parkovať je možné priamo v pezióne aj v zimných mesiacoch.

V prípade väčších skupín penzión dokáže zabezpečiť ubytovanie a stravovanie pre 40 osôb. V prípade špeciálnych požiadaviek skupiny ale i jednotlivcov, je našim záujmom vychádzať každému v ústrety a zabezpečiť predovšetkým spokojnosť a príjemný pobyt každému z klientov.

**V centre diania ** Je tu veľa možností rekreačného vyžitia. Priamo v Liptovskom Jáne je niekoľko termálnych prameňov – termálne kúpalisko v lete a termálne bazény v zime. Lyžiarske stredisko Javorovica, značkované turistické či cyklistické trasy. 5 km od Liptovského Jána sa nachádza najväčší aquapark na Slovensku Tatralandia, 15 km najväčšie lyžiarske stredisko Jasná, 15 km Demänovské jaskyne (Ľadová i Jaskyňa Slobody). Z množstva ďalších atrakcií spomenieme obec Vlkolinec zapísanú do zoznamu svetového kultúrneho dedičstva Unesco, Thermal park Bešeňová, Western City-Šiklúv Mlýn, skanzen v Pribyline, kde natáčali film Báthory a je tu mnoho ďalších prírodných a kultúrnohisto­rických krás tohto regiónu. Približne 40.minút autom je vzdialené Štrbské pleso vo Vysokých Tatrách a za polhodinku sa dostanete do Západných Tatier.

**Penzión s obľubou využívajú aj školy ** Penzión Liptov ponúka školám možnosť organizovať v našom zariadení lyžiarske zájazdy, prípadne školy v prírode. „Za posledné dve sezóny sa tu vystriedalo niekoľko školských lyžiarskych zájazdov a zatiaľ sme nezaznamenali žiadne problémy, ktoré by nás odrádzali od organizácie ďalších. Samozrejme, že „detskí“ klienti si vyžadujú špeciálne podmienky a nároky na prevádzku, ale personál nášho penziónu sa im snaží vždy vyjsť v ústrety. Či už je to formou celodennej stravy, rozdelením a zariadením izieb, prípadne inými individuálnymi potrebami,“ uviedla na záver Alena Brigantová.

[link=http://ren­dersystem.eu/michal/pen­zionliptov/in­dex.php?id=vir­tual-tour]VIRTUÁLNA PREHLIADKA PENZIÓNU[/link]

//**Kontakty: ** //web: www.penzionliptov.sk Penzión Liptov Liptovský Ján 157 tel.: +421 905 562 2­98 tel.: +421 44 5280135 recepcia@penzionliptov.sk

[size=14]Pozor súťaž![/size] Od 10.1.2012 do 20.1.2012 súťažíte o víkendový pobyt pre 2 osoby s polpenziou v Penzióne Liptov.

//Pravidlá: // 1.staň sa fanúšikom spravodajského portálu Šaľa24 na [link=http://www­.facebook.com/pa­ges/%C5%A0a%C4%BE­a24sk/104936109564666]FA­CEBOOKU[/link] 2. zdieľaj odkaz na článok Penzión Liptov – ideálne miesto pre váš relax priamo z fanpage Šaľa24 (odkaz z 10.1.2012) (text na facebooku „zdieľaj a vyhraj! Chceli by ste stráviť víkend vo dvojici v útulnom Penzióne Liptov? Tak neváhajte a zapojte sa do našej súťaže !!! pravidlá sú jednoduché, staň sa fanúšikom spravodajského portálu Šaľa24, zdieľaj tento odkaz a si v hre o víkendový pobyt s polpenziou pre dve osoby ;) Ešte nikdy to nebolo také jednoduché ;)“) 3. spomedzi všetkých verejných zdieľaní vyžrebujeme výhercu víkendového pobytu pre 2 osoby s polpenziou v Penzióne Liptov

(aktualizované 10.1.2012)

Penzion_liptov
4
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM