Zlatica Gregorová Rôzne

Osvojte si chlpáčika z útulku, získate výnimočného spoločníka! FOTO

Pokračujeme v našom novom seriály o psíkoch zo šalianskeho útulku. Starajú sa o ne dobrovoľníci z Občianskeho združenia Zatúlané psíky Šaľa.

Ilustračný obrázok k článku Osvojte si chlpáčika z útulku, získate výnimočného spoločníka! FOTO
5
Galéria
Zdroj: OZ Zatúlané psíky, Šaľa

Stáva sa, že sa o štvornohých kamarátov ich majitelia nemôžu ďalej starať, či už kvôli zdravotným alebo iným životným podmienkam. Psíky potom končia opustené vo voľnej prírode…

Stačí málo

Našťastie sa nájdu dobrí ľudia, ktorí ich nájdu a s pomocou útulkáčov je o nich postarané. Šaliansky útulok sa však nedá nafúknuť a preto svojim zverencom hľadajú nové domovy s láskavými ľuďmi, ktorí by ich prijali. Dnes vám ponúkame ďalších psíkov, ktorí vám za opateru venujú svoju nekonečnú zvieraciu lásku. Stačí si vybrať, zájsť k Zatúlaným psíkom a poklad je váš. Alebo sa informujte TU.

Všetky psíky sú ošetrené proti vonkajším a vnútorným parazitom, očkované, čipované a podľa veku a potreby aj kastrované. Majú pravidelnú starostlivosť, výbeh a každý z nich svoje miesto s pelieškom. O Vašu priazeň sa momentálne uchádzajú TIETO psíky.

Psíky pre vás

APOLLO je jeden z útulkáčov, ktorí zimu znášajú veľmi zle. Nie je na zimné mrazy vybavený ani srsťou ani stavbou tela. Povahou aj výzorom sa nápadne podobá na jedno z najpôvodnejších psích plemien vôbec,vzácneho afrického basenjiho. Napriek tomu si ho ešte ako spoločníka nikto nevybral.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky, Šaľa

OMAR je mladý mix nemeckého ovčiaka, možno hovawarta. Do útulku ho odložila jeho vlastná rodina. Omar je majestátny pes, nie je to však žiadny strážca, ale príjemný a poslušný spoločník. Iste raz bude ozdobou svojho nového domova.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

Jeoffrey sa našiel s vážnym zranením, ktoré mu dalo meno.. Je menovcom slávneho de Peyraca. Tak ako on vyzeral v začiatkoch, s veľkou reznou ranou krížom cez celú tvár. Jeoffrey je už úplne fit a na svoje šťastie čaká tak ako ostatní psíčkovia v útulku. Joffko je jedným zo starších osadníkov, čaká tu na vás už rok a pol…

Zdroj: OZ Zatúlané psíky, Šaľa

SANY je rozkošný mix jazvečíka s čímsi veľmi veľkým. Sany je veľký pes na kratučkých nôžkach. K jeho osobitému vzhľadu patrí aj jedinečná povaha. Sany je, ako jeho meno napovedá, slniečko. Radostný a veselý psíček! Sany miluje ľudí a veľmi mu chýba jeho vlastná rodinka.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

TAPPY je maltézáčik z reťaze. Bohužiaľ, aj také smutné prípady sa v útulku nájdu. Tappy je bytový psíček, ktorý svoj doterajší život prežil na reťazi. V útulku čaká na svoj domov už dlhé dva roky. Preto neváhajte!

Zdroj: OZ Zatúlané psíky, Šaľa
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM