Zlatica Gregorová Rôzne

Opäť sú tu štvornohí chlpáči: Vyberte si z ponuky psíkov, FOTO

Ak máte radi zvieratá a viete pre ne vytvoriť láskyplný domov s dobrou starostlivosťou, práve pre vás je určený náš seriál. V ňom si môžete vybrať štvornohého miláčika, ktorý bude vašim spoločníkom v každej chvíli.

Ilustračný obrázok k článku Opäť sú tu štvornohí chlpáči: Vyberte si z ponuky psíkov, FOTO
5
Galéria
Zdroj: OZ Zatúlané psíky, Šaľa

V našom článku nájdete informácie o každom chlpáčovi. Ak sa vám niektorý z nich zapáči a máte o neho vážny záujem, čo najskôr kontaktujte šaliansky útulok osobne alebo sa informujte cez sociálnu sieť telefonicky: 0903 280 997.

Odborná opatera

Všetky psíky su ošetrené proti vonkajším a vnútorným parazitom, očkované, čipované a podľa veku a potreby aj kastrované. Majú pravidelnú starostlivosť, výbeh a každý z nich svoje miesto s pelieškom. O Vašu priazeň sa uchádzajú tentoraz TIETO psíky:

Zdroj: OZ Zatúlané psíky, Šaľa

FIALKA je mladá čierna fenočka. Huňatá guľa dostala letný strih a takto pekne vyzerá po návšteve kaderníka. Fialku majitelia odniesli na utratenie. Vďaka pohotovej reakcii veterinárneho lekára dostala šancu na nový život.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky, Šaľa

HEYONKA sa vrátila z adopcie po niekoľkých mesiacoch, nie vlastnou vinou. Heyonka je krásna mladá fenka jazvečíka. Je zvyknutá na život v byte, zvláda venčenie, chôdzu na vodítku, je čistotná a poslušná. Na svoju novú rodinu počká v dočasnej opatere.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky, Šaľa

LOU je 4,5 ročný Jack Russel teriér, prekrásny predstaviteľ plemena. Lou má žiaľ problémy s dominanciou. Je to výzva pre zanieteného milovníka psov. Napriek tomu veríme, že v správnych rukách má aj on šancu zažiť krásny život.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky, Šaľa

LAUREL A HARDY sú dve trojmesačné šteniatka, ktoré takisto čakajú na svoje domovy v dočasnej opatere. Neváhajte!

Zdroj: OZ Zatúlané psíky, Šaľa

PUFKO je čierny hendikepovaný psík, ktorý bol adoptovaný ako šteniatko. Po 8 mesiacoch svoj domov stratil. Pufi je takmer slepý, jeho chuť do života však toto postihnutie vôbec neovplyvňuje. Pufík je veselý a milý psíček.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM