Peter Štrbo Hádzaná

Odvetnú časť naši hádzanári nezahájili dobre

Minulý týždeň sa odohrali úvodné kolá odvetnej časti 1. hádzanárskej ligy mužov, kde pôsobia aj hráči HKM Duslo Šaľa. Naši hádzanári hrali na palubovke Michaloviec a stretnutie im nevyšlo celkom podľa predstáv.

Hádzanári Dusla Šaľa patria na základe jesenných výkonov medzi hlavných ašpirantov na postup a preto verejnosťočakávala v úvodnom kole odvetnej časti proti Michalovciam víťazstvo. Prvý polčas odohrali oba tímy vyrovnanú partiu a striedali sa vo vedení. Druhý polčas však Šaľanom nevyšiel podľa predstáv, najmä jeho druhá polovica, keď si Michalovce vytvorili kľúčový náskok a v zápase zvíťazili. Z východu Slovenska sme si tak priniesli prekvapivú prehru. Duslo bude mať šancu napraviť si reputáciu už v nedeľu, keď odohrá 13. kolo na domácej palubovke proti tímu HK Kúpele Bojnice. V jesennej časti sme tohto súpera na jeho pôde porazili pomerne vysoko – 31 : 20. Každý zápas je ale iný a aj keď sme favoritmi, vždy sa začína od nuly a kvality treba potvrdiť na palubovke. Držíme našim hráčom palce. Stretnutie sa začína o 16– tej hodine v Mestskej športovej hale v Šali.

Posledný zápas:

Michalovce – Šaľa 25:19 (10:7) Pred 400 divákmi rozhodovali Daňo a Benčo. Pok. hody: 7/3 – 3/1, vylúčení: 8 – 10.

HC winLand: Serečun, Bumbera – Gamrát 8/2, Kysel, Dani, Frajkor 7/1, Regenda 1, Kučera, M. Gargulák, Oblažný, Krajňák 4, Lörinc, Cibere, Pilník 5.

DUSLO: Kanás, Just, Repáň – Roman, Mojzes 4, Horváth 3/1, Kelemen, Šeben, Szalay, Krajčovič 1, Kanás, Michal Fázik 2, Tóth, Vereš 5, Matej Fázik 4.

Zvyšné výsledky 12. kola: ŠKP „B“ Pezinok – Levoča 39:32 (18:18), ŠKHá Per Dormire Dubnica – Trebišov 30:24 (18:12), Bojnice – Stupava 32:24 (17:9), Martin – Modra 26:27 (14:16), Malacky – Prešov „B“ 30:31 (14:12).

Program 13. Kola:

Levoča – Dubnica nad Váhom Modra – Prešov B Trebišov – HAKM Michalovce Stupava – Martin ŠKP B Bratislava – Malacky

Kompletná tabuľka dole

Foto: R. Jamrich Zdroj: www.slovakhandball.sk

SALA_hadzana_tabulka
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM