Zlatica Gregorová Rôzne

Ochlaďte sa spolu s nami: Šaľa ponúkne skvelé víkendovanie

Ak ešte nemáte program na najbližší víkend, môžete sa inšpirovať našimi tipmi. Vybrali sme topky z akcií v našom meste aj okolí.

Ilustračný obrázok k článku Ochlaďte sa spolu s nami: Šaľa ponúkne skvelé víkendovanie
Foto: Zlatica Gregorová

V meste sa vždy niečo deje, inak tomu nebude ani počas najbližšieho víkendu. čo na Vás čaká?

KULTÚRA & ZÁBAVA

Piatok, 14. 7. 2017 19.00 hod.

JAZZPERADO

Šalianske jazzové zoskupenie Jazzperado Vám zahrá a zaspieva v Renesančnom kaštieli.

Sobota, 15.7. 2017 15.00 hod. amfiteáter, Šaľa

STRONGMAN a STRONGWOMAN

Medzinárodná súťaž pirvíta súťažiacich zo Slovenska, Česka, Srbska, Maďarska aj blízkeho Poľska. Organizátori sľubujú, že počas podujatia sa súťažiaci pokúsia aj o prekonanie rekordov. Muži si zmerajú svoje sily v priťahovaní 14 tonového autobusu na vzdialenosť 20 metrov, ako aj dvíhanie stodvadsať kilovou kladou. Súčasťou súťaže bude i prehadzovanie vyše stodvadsaťkilo­gramových betónových gúľ i prevracanie 420 kilogramovej pneumatiky.

KINOTIPY KINA ŠAĽA

Sobota, 15.7. 2017 / Nedeľa 16.7. 2017 20.00 hod.

Vojna o planétu opíc(War for the Planet of the Apes)

Za slobodu, za rodinu, za planétu.Hrajú: Andy Serkis, Woody Harrelson, Steve Zahn, Toby Kebbell, Judy Greer, Karin Konoval, Amiah Miller.  Réži­a: Matt Reeves. Scenár: Mark Bomback, Matt Reeves Vojna o planétu opíc začína dva roky po udalostiach predchádzajúcej snímky Úsvit planéty opíc. Z inteligentného šimpanza Caesara (Andy Serkis) sa stal nespochybniteľný vodca rozrastajúceho sa spoločenstva opíc. V novej snímke je mu okolnosťami vnútená nová rola vojnového generála. Situácia opičieho klanu, ktorý vedie Caesar je katastrofálna. Ich skupina ustúpila do lesov, kde sa často stretávajú v bitkách s armádou tvorenou ľudmi, vedenou neľútostným plukovníkom McCulloughom (Woody Harrelson). Straty opičieho spoločenstva sú obrovské a Caesar cíti bolesť z každej smrti. Stretáva sa s vlastnými temnejšími inštinktami a nastupuje na cestu pomsty, na ktorej sa stretne s plukovníkom v epickej bitke, ktorá určí, kto sa stane hlavným druhom, ktorý bude určovať ďalší osud tých druhých, porazených.

Sobota, 15. 7. 2017 /nedeľa 16.7. 2017 18.00 hod.

Ja, Zloduch 3(Despicable Me 3)

Najväčší svetový zloduch Gru a jeho žltí mimoní pomocníci sa vracajú v novom dobrodružstve­.Scenár: Ken Daurio, Cinco Paul. Hrajú: Steve Carell, Elsie Kate Fisher, Dana Gaier, Pierre Coffin. Najväčší svetový zloduch Gru a jeho žltí mimoní pomocníci sa vracajú v novom dobrodružstve. A budú čeliť nemenej rafinovanému zločincovi menom Baltazar Bratt. Našťastie má Gru aj ďalších pomocníkov – agentku Lucy Wilde a adoptovaný trojlístok: Margo, Edith a Agnes.

Vstupné: 4,– eurá

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM