Zlatica Gregorová Samospráva

Ocenili kolkárky a karatistov: Gratuloval im aj primátor

Začiatkom tohto týždňa sa v Mestskom úrade v Šali konala slávnostná akcia. Za svoje športové výkony ocenili štyroch športovcov.

Ilustračný obrázok k článku Ocenili kolkárky a karatistov: Gratuloval im aj primátor
Zdroj: TASR

V utorok 20. septembra 2017 sa v obradnej sieni úradu dostalo zadosťučinenia mladým kolkárkam a taktiež karatistom. Primátor mesta Šaľa, Jozef Belický prijal športovcov a odovzdal im ďakovné listiny.

Slávnostné prijatie

Slávnostná chvíľa im patrila za vynikajúcu reprezentáciu mesta Šaľa a výborné výsledky na medzinárodnej úrovni v kolkoch a karate. Ocenenými boli Nikola Mazúchová a Patrícia Machálková z Kolkárskeho oddielu TJ Slovan Duslo Šaľa v Šali, ako aj Ľudovít Kocsis a Filip Bleho z Oddielu karate TJ Slovan Duslo Šaľa.

Kolkárky aj karatisti

„Nikola Mazúchová a Patrícia Machalková priniesli zo zahraničných kolkárskych súťaží aj vzácne kovy. Zahanbiť sa ale nedajú ani šalianski chlapi. Ľudovít Kocsis a Filip Bleho reprezen­tovali mesto na svetovej úrovni v karate. Primátor si ich úspechy všimol a v mene mesta im v stredu 20. septembra vyjadril obdiv i vďaku. Športovci prijali pozvanie na Mestský úrad v Šali," informovala hovorkyňa mesta Šaľa, Erika Kollerová.

Inšpirácia mládeži

Veľkú spokojnosť a potešenie z výkonov mladých športovcov neskrýval ani šaliansky primátor Jozef Belický, ktorý povedal: „Máme veľkú radosť, keď sa v niekom spojí talent, húževnatosť, snaha a dosahuje výsledky. Ste inšpiráciou pre mladých, ktorí chcú začať športovať, pre tých, ktorí vďaka vám v tom vidia zmysel. Pre tých, ktorých chceme odtiahnuť od počítačov či smartfónov. Na to potrebujeme vzory. A vy ním ste.“

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM