Veronika Zeiselová Kultúra

OBRAZOM: Takto sa Šaľa lúčila s letom!

Počas predĺženého víkendu sa Šaľania lúčili s letom na rôznych organizovaných akciách. Počasie síce veľmi neprialo, to však ľudí neodradilo. Pozrite si video z koncertu skupiny Polemic.

Ilustračný obrázok k článku OBRAZOM: Takto sa Šaľa lúčila s letom!
Zdroj: TASR

Prvá rozlúčka s letom sa konala na pláži vo Veči. Dvojdňovú zábavu začali v piatok diskotékou, v sobotu pokračovali celodenným programom pre rodiny s deťmi a ukončili opäť zábavou pre mladých. Počas dňa boli pre rodiny s deťmi pripravené zaujímavé aktivity. K dispozícii bol skákací hrad, ukážky hasičov, Mestskej polície Šaľa i RC modelov áut či vrtuľníkov. Ani mierny dážď neodradil ľudí od rozlúčky s letom na pláži.

Kino pod holým nebom tento rok veľmi nevyšlo

Koncom augusta sa v meste zastavil aj obľúbený zelený autobus. Nie veľmi priaznivé počasie mohlo za slabšiu účasť proti iným rokom. Na námestí pred miestnou radnicou sa premietali súčasné české a slovenské filmy – Kandidát (2013), eŠteBák (2011), Okresný prebor (2012) a Tigre v meste (2012).

Zábava pre najmenších i milovníkov slovenského ska

Rozlúčku s letom zorganizovalo pre tých najmenších v sviatočný pondelok aj Mestské kultúrne stredisko v Šali. V centrálnej mestskej zóne poobede privítali deti súťaže a hry, tancovalo sa so psíkmi. Deti potešilo aj zábavné divadielko. O sprievodný program sa postarala farma Humanita, Mestská polícia a Hasičský zbor. Na večer sa tešili mladí i starší, ktorých zahriala koncertom kapela Imrichova klebeta. Vrcholom celého rozlúčkového programu bol koncert skupiny Polemic. Na amfiku sa bavili stovky Šaľanov.

Rozlúčka s letom v Šali
1
Galéria
Rozlúčka s letom v Šali
11
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM