Tlačové správy

Obľúbení chalani sa vracajú. Populárne predstavenie s revolverom si vychutnáte v Nitre aj v Šali

Radio.MAX pre vás opäť zorganizovalo divadelné predstavenie Na koho to slovo padne, ktoré prichádza do Nitry už po piaty raz, Šalania zažijú premiéru. O tom, že je medzi divákmi nesmierne populárna svedčí aj fakt, že táto komédia patrí už desať rokov k najúspešnejším slovenským činoherným titulom.

Ilustračný obrázok k článku Obľúbení chalani sa vracajú. Populárne predstavenie s revolverom si vychutnáte v Nitre aj v Šali
Zdroj: Divadlo Astorka - Jozef Uhliar

Inscenácia pôvodne vznikla ako ročníková práca, no už na škole získala ocenenia z mnohých festivalov. Predstavenie sľubuje okrem množstva smiechu aj skvelé obsadenie – postavy totiž stvárňuje štvorica obľúbených „chalaňov“ Miezga, Kemka, Latinák a Jakab, ktorí si zahrajú v spoločnosti charizmatického Vladimíra Kobielskeho. Hra rozpráva groteskný príbeh piatich indivíduí uzavretých v jednej miestnosti, v spoločnosti jedného revolvera. Ten sa stáva stredobodom všetkých situácií, pretože každému z nich dáva príležitosť vládnuť nad ostatnými. Vznikajú tak komické situácie, pri ktorých vám občas zamrzne aj úsmev na tvári.

Príďte okúsiť skvelú zábavu v podobe bláznivej komédie! 7. júna o 19:00 hod. v Nájomnej jednotke 210 v Nitre. Lístky na predstavenie si môžete už teraz zakúpiť v radio.MAX, Music a Cafe Nitra či v Pivnici Pod Hradom.
6. júna o 19:00 hod. v Dome kultúry Šaľa. Lístky na predstavenie si môžete už teraz zakúpiť v pokladni kina Domu kultúry Šaľa.

Predstavenie  Na koho to slovo padne
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM