Zlatica Gregorová Samospráva

Obecný rozhlas má konkurenciu: V Močenku si správy nájdete už aj v mobile

Dnešná moderná doba je plná smartfónov a bombastických technológií. Klasický obecný alebo mestský rozhlas informuje aj cez telefón.

Ilustračný obrázok k článku Obecný rozhlas má konkurenciu: V Močenku si správy nájdete už aj v mobile
Zdroj: TASR

Občania v dedine alebo v meste si môžu cez obecný rozhlas vypočuť správy, ktoré sa ich dotýkajú. Či sú to oznamy o konaní rôznych podujatí, rokovaniach alebo predajoch ovocia či zeleniny na miestnom trhovisku.

Aj v počítači a mobile

Nie každý má však možnosť všetky oznámenia si vypočuť. Niekde si môžete zadať svoju e-mailovú adresu a všetky správy, ktoré boli vyhlasované vo vašom rozhlase sa dozviete priamo cez svoj počítač. Ešte modernejšou formou je vyhľadávanie správ cez mobilnú aplikáciu. Tento spôsob už využívajú aj v Močenku.

Nezachytia informácie

„Obecný úrad neustále hľadá možnosti, ako čo najefektívnejšie informovať svojich občanov o dianí v našej obci. Našou snahou je poskytnúť informácie aj občanom, ktorí sú celý deň v práci alebo mimo bydliska a nezachytia informácie z miestneho rozhlasu alebo úradnej tabule zverejnené v pracovnom čase. Priblížiť sa chceme aj častiam, kde zatiaľ miestny rozhlas nie je,“ informuje obec.

Aplikáciu Paggo online si obyvatelia dediny môžu stiahnuť do svojich mobilov a kedykoľvek si prečítať najnovšie správy z rozhlasu alebo sa ponoriť do archívu, kde nájdu staršie informácie.

Viac možností

Či vás zaujíma kultúra, samospráva alebo iné veci verejné, pohodlne si ich obyvatelia Močenku nájdu vo svojom telefóne. Obec sa tak postarala o ešte väčší komfort svojich občanov v informovanosti.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM