Zlatica Gregorová Rôzne

Nový rok, nové ceny tepla v Šali: Pozrite si informácie platné na tento rok

Od začiatku tohto roka sa menili ceny tepla v Šali. Na to, či ceny išli dole alebo nahor sme sa opýtali priamo v Mestských teplárňach.

Ilustračný obrázok k článku Nový rok, nové ceny tepla v Šali: Pozrite si informácie platné na tento rok
Zdroj: TASR

Distribúciou tepelnej energie v Šali sa zaoberá spoločnosť MeT Šaľa, spol. s r.o.,čiže Mestské teplárne. Spoločnosť pôsobí na trhu už od roku 1960. Dnes sa má vo svojom portfóliu výrobu a rozvod tepla pre mesto Šaľa.

Konkrétne zabezpečuje svoje služby obyvateľom Šale i jej mestskej časti Veča. Mestské teplárne využívajú nielen obyvatelia mesta, ale i inštitúcie, podniky a proste každý, kto o ich služby prejaví záujem.

Ako informuje spoločnosť na svoje stránke:“Teplo je vyrobené v dvoch centrálnych zdrojoch tepla, distribuované prostredníctvom primárneho rozvodu tepla a odovzdané zákazníkovi cez domovú odovzdávaciu stanicu osadenú priamo v objekte spotreby.“

Cena za teplo na roky 2017 – 2021

Ako sa pre náš portál vyjadrila vedúca výrobno – technického útvaru, Stanislava Zelenáková:“Oproti minulému roku v nákladoch cena tepla poklesla o 5,6 %. O tom, ako sa stať zákazníkom našej spoločnosti, vzory tlačív i všetky potrebné informácie si môžete nájsť na našej webovej stránke a kontaktných telefónnych číslach,“ dodáva vedúca výrobno – technického útvaru.

  • Variabilná zložka maximálnej ceny tepla je 0,0408 Eur/kWh
  • Fixná zložka maximálnej ceny tepla s primeraným ziskom pre odberné miesta v meste Šaľa je 188,0769Eur/kW

„Variabilná zložka maximálnej ceny sa uplatňuje za namerané množstvo tepla na odbernom mieste. Fixná zložka maximálnej ceny sa uplatňuje za regulačný príkon zariadenia,“ stojí v rozhodnutí Úradu pre reguláciu sieťových odvetví zo dňa 28.11.2016.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM