Rastislav Búgel Kultúra

Nové video speváka Itcha Pčelára plné lásky: Je určené jeho nastávajúcej!

Populárny nitriansky spevák Štefan Itcho Pčelár vypustil do sveta nové hudobné video. Je venované jeho nastávajúcej žene.

Ilustračný obrázok k článku Nové video speváka Itcha Pčelára plné lásky: Je určené jeho nastávajúcej!
Foto: Rastislav Búgel

V nedeľu 4.mája uzrelo svetlo sveta nové video od nitrianskeho speváka Štefana Itcha Pčelára. „Videjko sme točili 1.mája. Máme tu jar, všetko sa prebúdza. Pesnička je jedna z najkrajších vyznaní, aké som kedy počul. John Legend do toho dal dušu, venoval to svojej žene, cítiť z toho úprimnosť,“ prezradil Itcho Pčelár.

Cover verzia známej piesne patrí medzi najpodarenejšie prerábky, aké na internete nájdete. „Ja som sa rozhodol spraviť cover tejto piesne , práve pre jej úprimnosť a je mi dobre posadená na hlas,“ povedal Pčelár. Pieseň plná lásky je v podaní Itcha venovaná jedinej žene. „Keby ju mám niekomu venovať, tak mojej budúcej, ktorú ešte nepoznám ale určite sa už niekde potuluje po svete, len musíme k sebe ešte nájsť cestu,“ dodal Itcho.

Práve nové video Nitrana Itcha Pčelára ukazuje, že silný klip nemusí zruinovať rozpočet hudobníka. „Natáčali sme si to svojpomocne, náklady žiadne. Trvalo to asi 3 hodinky. Bolo pritom hrozne veľa srandy aj napriek tomu, že je to vážne vyznanie lásky," povedal Itcho. O hudobný doprovod sa postaral Juro Janík . Video vzniklo priamo v našom meste. „Točili sme to v Nitre na streche čajovne Epicure, ktorým ďakujeme za priestory,“ dodal na záver spevák Itcho Pčelár.

Pozrite si nové video Itcha Pčelára v našej galérii!

Itcho Pčelár - All Of Me
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM