Tlačové správy

Neviete, ČO komu pod stromček? Čítajte TIPY na darčeky, ktorými u svojich blízkych zabodujete!

Niekedy ich riešite v predstihu, inokedy premýšľate nad vianočnými darčekmi ešte deň pred Štedrým večerom. Nenechávajte si to na poslednú chvíľu! Prinášame vám už teraz niekoľko tipov, ktorými potešíte celú rodinu.

Ilustračný obrázok k článku Neviete, ČO komu pod stromček? Čítajte TIPY na darčeky, ktorými u svojich blízkych zabodujete!
Zdroj: TASR

Máme pre vás niekoľko nápadov na darčeky, ktorými si získate ženské srdce i mužovu náklonnosť ;) Opýtali sme sa preto za vás, čo by si ženy aj muži radi našli pod stromčekom? A tu sú ich najčastejšie odpovede

ŽENY:

  • Romantický pobyt pre dvoch
  • Parfém
  • Darčekový poukaz na wellnes, masáž, alebo ku kozmetičke
  • Fotokniha plná spomienok
  • Šperky

MUŽI:

  • Počítačová hra
  • Parfém
  • Tzv. vianočná trojica PTP – ponožky, trenky, pyžamo ;)
  • Darčekový poukaz na zážitok (paintball, raft, zoskok padákom,…)
  • Permanentka na hokejové alebo futbalové zápasy

Zdá sa vám to príliš všeobecné? Tak mrknite na 3 konkrétne TIPY, ktoré stoja za pozornosť

Šperk… trochu inak

Všetci sme zvyknutí na zlato, striebro, rôzne kovy i bižutériu od výmyslu sveta. Šperky od šikovnej Slávky Cesnek zo Šale sú však niečím iné. Ide o originál handmade šperky vyrábané technikou soutache. Náušnice, čelenky, náramky i náhrdelníky spravia z každej ženy dámu a rozžiaria ju na plese, stužkovej, silvestrovskej oslave… Takéto šperky majú navyše obrovskú výhodu – oproti kovovým sú ľahké a nie sú náročné na údržbu. A ešte jedna pikoška – Slávka robí šperky touto technikou ako jediná na svete ;) Pozrite si v našej galérii, ako tieto šperky vyzerajú. Výroba aj na zákazku a podľa vlastnej voľby farebnej kombinácie. Viac produktov nájdete aj na https://www.facebook.com/…snekjewelry/

Odomknite mladosť vašej pokožky

Darujte na Vianoce niečo, čo skutočne funguje a nie sú to len prázdne sľuby. Niečo, čo čerpá z prírody len to najlepšie a vidíte okamžitý rozdiel. Hovoríme o prírodnej kozmetike NuSkin. Jej produkty sú založené na vedeckom objave exkluzívnej ageLOC technológie a zameriavajú sa na základné znaky starnutia. Viď obrázok. V ponuke nájdete výnimočnú prírodnú kozmetiku, účinné séra, produkty na celé telo, ale aj na vlasy a zuby. Pre ženy aj pre mužov. Potešte svoju polovičku a obdarujte ju niečím výnimočným. Ak si neviete rady s výberom, darovať môžete aj poukážku v ľubovoľnej hodnote.

TIP: Vybrať môžete aj luxusný spa zážitok v pohodlí vášho domova – ošetrenie pleti pomocou revolučného ageLOC Galvanic Spa Systemu.

Informácie o cenách a produktoch vám poskytne Daša Danadová, osobná beauty poradkyňa pre NuSkin Slovensko na 0944 961 513, mail: originalhmsro@gmail.com Info nájdete aj na: http://original-1.nsproducts.com/

Stálica pod stromčekom

Snáď najčastejšie darovaným darom pod vianočným stromčekom je kniha. Tá si nájde miesto v každej rodine. Prinášame vám horúce novinky z knižného sveta. Zajko, ktorý chce zaspať je jedinečná rozprávka pre deti na dobrú noc. Využíva overené psychologické techniky, ktorých cieľom je pomôcť dieťaťu uvoľniť sa, rýchlejšie zaspať a pokojne spávať. Ak teda máte doma štrajkujúcu ratolesť, ktorú je problém dostať do postele, táto kniha je hotový zázrak.

Nie je chlap, ktorý by aspoň čiastočne nepoznal osudy tejto mafiánskej rodiny. Tri nesmrteľné príbehy v jednej knihe Krstný otec – Príbehy rodiny Dona Corleoneho od Maria Puza poteší nie jedného muža. Unikátna luxusná edícia teraz navyše s trojnásobným priestrelom cez všetkých 952 strán!

Skvelou oddychovkou pre ženy každého veku je novinka od Táni Keleovej Vasilkovej Vône života. Príbeh o tom, že nie každá žena túži po istote a láske vo svojom živote.

A nezabúdame ani na našich starých rodičov. Babička, rozprávaj a Dedko, rozprávaj sú unikátnym darčekom pre najstarších členov rodiny – otvorená kniha na zapisovanie spomienok od detstva až po súčasnosť, s možnosťou pridávania vlastných fotiek.

Viac knižných tipov hľadajte na www.bux.sk

Čítajte TIPY na darčeky, ktorými u svojich blízkych zabodujete!
17
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM