Krimi

Neuveriteľné, ako sa dnes dá zaparkovať. Toto auto skončilo priamo v rybníku!

Auto so šalianskou ŠPZ-tkou skončilo v tešedíkovskom rybníku. A majiteľ tohto tereňáku vraj o ničom netušil!

Ilustračný obrázok k článku Neuveriteľné, ako sa dnes dá zaparkovať. Toto auto skončilo priamo v rybníku!
Zdroj: Dnes24.sk

Na tiesňovú linku polície zavolali rybári, ktorí videli, ako nejaké auto vletelo do rybníka. Informoval o tom na svojich stránkach portál noviny.sk. Okrem obáv o životy posádky auta, sa rybári báli, aby sa ropné látky nedostali do vody a neohrozili tak život pod hladinou. Podľa slov jedného z rybárov videli z miesta činu ujsť niekoľko osôb, ale ich počtom si neboli istí.

Hasiči skákali do vody

Podľa spravodajského portálu noviny.sk privolaní hasiči po príchode neváhali a okamžite skočili do vody. V rybníku známom ako „Téglasok“ hmatom zisťovali, či niekto nezostal v aute. Nikoho našťastie nenašli. Terénne vozidlo sa snažili hasiči dostať z približne dvojmetrovej vody čo najskôr, pomáhali im aj rybári s člnom. Cez rozbité bočné okná uchytili laná, celú akciu sťažoval ťažko prístupný terén a tma.

Ako sa auto dostalo do vody ostáva záhadou

Prečo a ako sa vozidlo ocitlo v rybníku, zostáva nevyriešené. V aute sa našli doklady, preto majiteľa policajti ľahko vypátrali. Ako pre náš portál povedali šalianski hasiči, „majiteľa auta priviezli policajti na miesto udalosti, ale ten povedal, že mu bolo auto odcudzené a nevie, ako sa tam dostalo.“

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM