Zlatica Gregorová Rôzne Správy

Nemocničný park sa rozrastá: Chýbať nebudú ani zvieratká

V parku pribudli nové drevené sedacie zostavy. Dobudujú aj Babičkin dvor.

Ilustračný obrázok k článku Nemocničný park sa rozrastá: Chýbať nebudú ani zvieratká
5
Galéria
Foto: Zlatica Gregorová

Už dávnejšie sme Vás na našom portáli informovali o tom, že park pri nemocnici v Šali bude slúžiť návštevníkom, ktorí zatúžia po oddychu v príjemnom prostredí. Začalo sa s jeho pretváraním na relaxačný areál s rôznymi možnosťami využitia. Do parku boli osadené detské hojdačky, preliezky a mnohé iné. Zaujímavosťou, ktorá stále viac a viac naberá svoje kontúry je i plánovaný Babičkin dvor. Budú ho obývať zvieratká, ktoré svoje obydlia majú už postavené. Viac nám povedala referentka životného prostredia MsÚ Šaľa, Gabriela Braníková.

„Do vybudovaných voliér plánujeme hydinu ako napr. sliepky a pod. Súčasťou tzv. Babičkinho dvora budú i pštrosy, malé koníky – poníky, či holandské kozičky“, informuje referentka.

Podľa slov Gabriely Braníkovej, aktuálne sa ešte riešia všetky záležitosti, súvisiace s celým chodom dvora, kedže o zvieratká sa musí niekto postarať a taktiež musia mať dostatok potravy a všetko zabezpečené pre ich pokojný život v tomto areáli.

Prednedávnom v areáli pribudli i drevené lavičky spolu so stolmi. Tie budú môcť návštevníci taktiež využívať. Nechýbajú už ani smetné koše. Ako sme sa dozvedeli, postupne tu ešte pribudnú i informačné tabule.

Foto:ilustračné

Nemocničný park sa rozrastá: Pribúdajú stále ďalšie prekvapenia
5
Galéria
Foto: Zlatica Gregorová
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM