Správy

Nebojíte sa výziev? Staňte sa hlavným dramaturgom známeho festivalu!

Pokukujete po novej výzve? V tom prípade ste na správnej adrese.

Ilustračný obrázok k článku Nebojíte sa výziev? Staňte sa hlavným dramaturgom známeho festivalu!
Zdroj: pixabay.com / CC0 1.0

Občianske združenie KREDIV ako organizátor Celonárodného festivalu kresťanského divadla Gorazdov Močenok (GM), vyhlasuje Výberové konanie na Hlavného dramaturga festivalu.

Ide o prácu na dohodu o pracovnej činnosti, pričom na úspešného uchádzača čaká práca na dobu určitú – od 1. novembra 2022 do 31. decembra 2023 s možnosťou predĺženia dohody.

Čo musí spĺňať?

Medzi požiadavky na uchádzača patrí vysokoškolské vzdelanie prvého stupňa v odbore divadelné umenie – divadelná dramaturgia a dramatická tvorba a vysokoškolské vzdelanie druhého stupňa divadelné umenie – divadelná dramaturgia a réžia.

„Dramaturg vypracováva projekty na VUC, FPU a iné, zostavuje návrhy dramaturgických plánov na festival GM, vyberá inscenácie súťažné i nesúťažné na GM, oznamuje úspešným uchádzačom ďalšie potrebné informácie k účasti na GM a spolupracuje s členmi dramaturgickej rady a prípravného výboru GM, zostavuje program GM, navrhuje a zabezpečuje tvorivé dielne i lektorov v rámci GM, ako i sprievodné aktivity počas festivalu,“ píše sa v informáciách o výberovom konaní.

Prečítajte si tiež

Potrebná prax

Uchádzač by mal byť asertívny s asertivitou a zodpovednosťou, precíznosťou a komunikatívnosťou.

Výkon povolania si vyžaduje odbornú prax minimálne 3 roky.

Záujemcovia majú čas do 17. októbra. Viac informácií a zoznam požadovaných dokladov nájdu na webe obce Močenok po kliknutí na TENTO odkaz.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM