Zlatica Gregorová Iné športy

Naši tanečníci opäť očarili: Z majstrovstiev si priniesli dobré umiestnenia

Členovia TK Jumping Šaľa celoročne poctivo trénujú. Práve nedávno sa vrátili z hlavného mesta, kde získali množstvo ocenení.

Ilustračný obrázok k článku Naši tanečníci opäť očarili: Z majstrovstiev si priniesli dobré umiestnenia
Zdroj: archív TK Jumping Šaľa

Majstrovstvá Slovenskej republiky Nelux Cup sa konali v Bratislave a boli zamerané na disciplíny Disco Dance a Street Dance show. Od 25.- do 27. mája 2018 sa súťaže zúčastnili aj naši taneční vyslanci. Ako sme sa dozvedeli od prezidenta TK Jumping Šaľa Bohumila Kadúca, podujatia sa zúčastnilo všetkých 35 detí, teda kompletná súťažná zložka – deti aj juniori. „Získali sme dve zlaté, dve strieborné medaily a jedno druhé miesto, ktoré postúpilo do A – čka,“ skonštatoval Bohumil Kadúc.

Nominovali sa

Prezident klubu je veľmi rád, že po rokoch konečne získali dva majstrovské tituly. Doteraz im to vraj vždy akosi ušlo. Víťazstvami a najmä svojou usilovnosťou sa tak nominovali na ďalšie medzinárodné podujatia. „Chceli by sme sa zúčastniť septembrových Majstrovstiev sveta v Ústí nad Labem (20.– 23. september 2018 – Ústí nad Labem, ČR – Majstrovstvá sveta v Street Dance a Svetový pohár v Disco Dance) a našou veľkou túžbou by bola účasť na novembrových majstrovstvách v Macedónsku (15. – 18. november 2018 – Skopje, Macedónsko – Majstrovstvá Európy v Street Dance a Svetový pohár v Disco Dance),“ povedal nášmu portálu Bohumil Kadúc.

Výsledky z MSR – Nelux Cup Bratislava

Disco dance sólo chlapci

8. miesto – Jakub

Disco dance duo dospelí

6. miesto – Barbi a Sára

Street dance show skupina 

6. miesto (Výťahová služba)

Street dance show skupina dospelí

2. miesto (Vicemajstri Slovenska) – Požiarnici

Street dance show duo deti

4. miesto Lea a Paťka (cestári) 5. miesto Jakub a Dária (paródia červenej čiapočky)

Street dance show duo dospelí

  1. miesto (Majstri Slovenska) Rolo a Pajo (kovboji)
  2. miesto Ninka a Kika (1939)
  3. miesto Barbi a Sára (Policajtky)

Tanečné letné kempy

Tanečníci nezaháľajú ani v horúcom lete. Pre záujemcov prichystali tri turnusy Tanečného kempu. Prvý sa uskutoční v termíne od 9.- do 13. júla 2018, druhý turnus sa začne 23. a skončí 27. júla 2018. Sprevádzať vás bude Pajo. Jazykovo – pohybový kemp sa uskutoční od 16. do 20. júla 2018. Turnusom vás povedú lektorky z TK Jumping Šaľa. Stačí sa len prihlásiť.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM