Zlatica Gregorová Kultúra

Naši školáci si poriadne zasúťažia: "Ukáž, čo vieš" štartuje už čoskoro!

Pred veľkonočnými sviatkami to v Šali bude vrieť. Okrem množstva iných podujatí sa pozornosť našich školákov sústredí na to, čo dokážu.

Ilustračný obrázok k článku Naši školáci si poriadne zasúťažia: "Ukáž, čo vieš" štartuje už čoskoro!
Foto: Zlatica Gregorová

Podujatie Ukáž, čo vieš, usporadúvalo Mestské kultúrne stredisko v Šali ku koncu roka, v novembri, pri príležitosti Dňa študentstva. Tentoraz si však možno organizátori povedali, že termín posunú do jarného mesiaca a prebudia tak žiacku aktivitu zo zimného spánku.

Vedomostno – súťažné podujatie sa bude konať 27. marca 2018 v priestoroch Mestskej športovej haly v Šali. Už od 9.00 hod. si jednotlivé súťažné tímy budú môcť preveriť svoje znalosti a um. Ide totiž o interaktívnu súťaž pre žiakov základných aj stredných škôl, ktorá pozostáva z vedomostných, športových a zábavných kôl.

"Účelom podujatia je zábavnou formou prehĺbiť a zlepšiť komunikáciu medzi žiakmi, študentami, učiteľmi, organizátormi a verejnosťou, zaktivovať deti a mládež ku kultúrno – spoločenskému životu v našom meste, oboznámiť ich o histórií mesta a hodnotách kultúrneho dedičstva Slovenska,“ uvádzajú organizátori.

Vlani sa podujatia zúčastnilo niekoľko desiatok účastníkov. Súťažiaci sú zoskupení v 8 – členných družstvách a snažia sa o čo najlepšie výsledky. Okrem radosti z účasti na podujatí budú víťazi spravodlivo odmenení cenami.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM