Zlatica Gregorová Rôzne

Náš psí seriál pokračuje: Vytvorte domov chlpáčovi z útulku, FOTO

Nielen ľudí, ale aj zvieratá postihujú rôzne osudy. Nie každý z nich vyrastá v príjemnom prostredí.

Ilustračný obrázok k článku Náš psí seriál pokračuje: Vytvorte domov chlpáčovi z útulku, FOTO
5
Galéria
Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

V takých prípadoch podávajú pomocnú ruku pracovníci útulkov a zachraňujú, čo sa dá. Tak, aj členovia OZ Zatúlané psíky Šaľa poskytujú chlpáčom dočasnú opateru aj potrebné veterinárne ošetrenie. Robia, čo môžu, aby sa svojich klientov v dobrom čo najskôr „zbavili“ a pomohli vytvoriť nový domov.

Naša redakcia však k problémom chlpáčov nie je ľahostajná a preto sa pravidelne na našom portáli môžete oboznámiť s novými psíkmi. Všetci čakajú na nový domov. Vyberte si niektorého aj vy.

Ako postupovať?

Aby vám štvornohého miláčika nikto vopred nevyfúkol, čo najrýchlejšie kontaktujte šaliansky útulok osobne, cez sociálnu sieť alebo telefonicky: 0903 280 997. V našej fotogalérii nájdete aktuálnych adeptov na osvojenie. Ku každému chlpáčovi ponúkame aj informácie, aby ste sa o ňom niečo vopred dozvedeli. Potom už len stačí, aby ste sa ozvali pracovníkom OZ Zatúlané psíky Šaľa.

Veterinárne ošetrené

Každý psík je veterinárne ošetrený proti vonkajším aj vnútorným parazitom. Všetci sú očkovaní, čipovaní a podľa veku a potreby aj kastrovaní. V útulku majú svoj dočasný priestor s opaterou, avšak, najlepšie im bude u vás doma. O Vašu priazeň sa uchádzajú tentoraz TIETO psíky.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

SIRIUS je ešte stále iba šteniatko a už si toho prežil veľmi veľa. Sirius sa našiel po tom, čo ho niekto zrazil autom a spôsobil mu zlomeninu panvy. 8 – mesačný drobec je už po operácii a vyliečený. Teraz si hľadá ten naj domov!

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

ASTOR je vlčiak, ktorý pri sebe neznesie iné psíky. Ľudí má však veľmi rád. Kvôli tomu, že nie je kamarát so štvornožcami, je teraz zavretý v malom koterci už celé mesiace a to bez venčenia. Už i preto mu pracovníci šalianskeho útulku potrebujú nájsť čo najrýchlejšie nových majiteľov, ktorí sa o neho radi postarajú.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

Dve roztomilé dvojmesačné šteniatka ponúka šaliansky úttulok na adopciu. Brat so sestrou nechcú vyrastať v útulku. Sú to veľmi milé psíky, preto by im čo najskôr chceli nájsť príjemný domov.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

Malý MISTER má smutný osud. Po smrti svojho pána zostal opustený na ulici. Je to skutočný drobec so správnou výchovou a správaním. Veľmi by ocenil rodinné prostredie, na aké bol zvyknutý. Iste bude skvelým spoločníkom jednotlivcovi alebo rodine.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

Nádherný AKELA je mladý, ročný pes. Tiež má už niečo za sebou. Doteraz sa vyskytol v štyroch domácnostiach a nikde nenašiel domov. Aktuálne bol odchytený políciou. V koterci čaká na záchranu a veríme, že nová domácnosť bude jeho trvalým bydliskom.

Náš psí seriál pokračuje: Vytvorte domov chlpáčovi z útulku, FOTO
5
Galéria
Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM