Zlatica Gregorová Rôzne

Náš psí seriál pokračuje: Pomôžeme vám nájsť skvelého spoločníka, FOTO

A je tu zase čas, kedy sa môžete potešiť pohľadmi na chlpáčov a získať informácie o nich. Dozviete sa aj, ako by sa mohli stať členmi vašej rodiny.

Ilustračný obrázok k článku Náš psí seriál pokračuje: Pomôžeme vám nájsť skvelého spoločníka, FOTO
5
Galéria
Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

Seriál prinášame v spolupráci s Občianskym združením Zatúlané psíky Šaľa, pretože ani nám nie je ich osud ľahostajný.

Rýchlo volajte!

Prečítajte o každom štvornohom miláčikovi a ak si vyberiete svojho favorita, čo najskôr kontaktujte šaliansky útulok osobne alebo sa informujte cez sociálnu sieť OZ Zatúlané psíky Šaľa či telefonicky na mob. č.:0903 280 997.

Odborná starostlivosť

Všetky psíky su ošetrené proti vonkajším a vnútorným parazitom, očkované, čipované a podľa veku a potreby aj kastrované. Majú pravidelnú starostlivosť, výbeh a každý z nich svoje miesto s pelieškom. O Vašu priazeň sa uchádzajú tentoraz TIETO psíky.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

MONTOYA je energická ročná fenočka. Aktuálne sa jej lieči udreté očko, na ktorom sa vytvoril aj zákal. Kvôli pravidelnému aplikovaniu liekov by jej veľmi pomohla domáca opatera.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

Seniorka, fenka NO RITA, má telo a hlavne packy pokryté mokvavými ranami. Pre Ritu hľadáme domov na dožitie a hlavne láskavú opateru. Táto vyslúžilá fenka neskutočne miluje ľudí.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

DELTA je drobná fenka po väčšej operácii. Delta má už 14 rokov a u pôvodných majiteľov žila v absolútne nevyhovujúcich podmienkach. Teraz si Delta hľadá domov na dožitie, kde by si mohla vychutnať privilégiá bytového psíka.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky, Šaľa

CATTY je čiperná kríženka čivavy drobného vzrastu. Je ďalšou šedivou papuľkou v dnešnej ponuke. Catty má odhadom 12 rokov a našla sa s rozvinutým zápalom pľúc na ulici. Našťastie je už drobná Catty v poriadku a na svoj vek je to čiperná starenka. Hľadá si domov ešte na pekných pár rôčkov.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

MACO je čistokrvný bernardín. Má 7 rokov, vyše 70 kg, a z pochopiteľných dôvodov svojich terajších majiteľov nemôže nasledovať do bytu. Macovi pomáhame nájsť nový domov, kde by mal dostatok priestoru a podmienky vhodné pre psíka obrieho plemena.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM