Zlatica Gregorová Rôzne

Náš psí seriál je tu: Vyberte si štvornohého miláčika aj vy, FOTO

Hovorí sa, že tieto stvorenia sú najlepšími priateľmi človeka. Sú milé, hravé, prítulné a najmä vždy potešia, keď to najviac potrebujeme.

Ilustračný obrázok k článku Náš psí seriál je tu: Vyberte si štvornohého miláčika aj vy, FOTO
5
Galéria
Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

Na druhej strane sa aj o zvieratá treba poriadne postarať. Mať doma psíka neznamená pohrať sa s ním pár minút, ale venovať mu čo najviac svojho času a dobre si všímať aj jeho zdravotný stav.

Aj štvornohé chlpáče sužujú rôzne problémy, ktoré vyrieši návšteva veterinárneho lekára. Spolu s pravidelným kŕmením a dobrou opaterou je to najviac, čo môžete pre svojho miláčika urobiť. Spolu s členmi OZ Zatúlané psíky Šaľa chceme, aby najviac psíkov našlo láskavých ľudí a adoptovali si ich s dobrým úmyslom.

Bohužiaľ, často sa stáva, že nájdu chlpáčov so zanedbanou starostlivosťou, živoriacich v hrozných podmienkach. Preto i náš psí seriál pomáha nájsť im čo najskôr trvalý a príjemný domov.

Vyberte a volajte

V našej fotogalérii nájdete aktuálnych adeptov na osvojenie. Ku každému chlpáčovi ponúkame aj informácie, aby ste sa o ňom niečo vopred dozvedeli. Potom už len stačí, aby ste sa ozvali pracovníkom OZ Zatúlané psíky Šaľa a psík je váš. Aby vám štvornohého miláčika nikto vopred nevyfúkol, čo najrýchlejšie kontaktujte šaliansky útulok osobne, cez sociálnu sieť alebo telefonicky: 0903 280 997.

Ošetrené veterinárom

Všetky psíky sú ošetrené proti vonkajším a vnútorným parazitom, očkované, čipované a podľa veku a potreby aj kastrované. Majú pravidelnú starostlivosť, výbeh a každý z nich svoje miesto s pelieškom. O Vašu priazeň sa uchádzajú tentoraz TIETO psíky:

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

Nádherný TWEETY hľadá rodinu. Tweetko je ešte šteniatko a už zažil hlad, zlo a týranie. Hľadáme preto ten najúžasnejší domov, kde bude môcť na toto všetko zabudnúť.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

NOEL je zlatíčko. Nemá ešte ani rok a je to najväčšie mojkadlo pod slnkom. Roztomilý, dobrý psíček, ktorý čaká len na to, kedy si ho všimnete. Žiaľ, čaká zavretý v koterci väčšinu dňa. Tak, ak môžete, zoberte si ho domov, iste spolu prežijete kopec nezabudnuteľných okamihov.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

Po dvoch mesiacoch v posteli a v rodine s deťmi a inými domácimi miláčikmi sa RITA vracia do útulkového prostredia. Dočasná opatera v byte jej skončila. Opäť budeme mať pred sebou denne tento smutný pohľad. Hľadá domov!

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

Nádherný, ale veľmi plachý belgický ovčiak malinois menom ASKO, tiež potrebuje získať dôveru v ľudí. Človek mu musel veľmi ublížiť v minulosti…Preto by sme boli radi, keby ste mu pomohli vytvoriť láskyplný domov čím skôr.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

GORDON a ORNELLA sú kamaráti z mokrej štvrte. Obaja dlhý čas prežili u asociálov, o hlade a pozatváraní. Zlé zážitky však zo seba striasli a sú pripravení objaviť svet z tej lepšej, slnečnej stránky. Na svojho človeka čakajú v útulku.

Náš psí seriál je tu: Vyberte si štvornohého miláčika aj vy, FOTO
5
Galéria
Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM