Zlatica Gregorová Hokej

Na šaliansky zimák zavítal Miro Šatan: Chcete patriť medzi našu hokejovú mládež?

Šaľa je známa rôznorodosťou športov a najmä dobrými výsledkami. Okrem hádzanárov, karatistov či tanečníkov sa rozbieha aj ľadový hokej.

Ilustračný obrázok k článku Na šaliansky zimák zavítal Miro Šatan: Chcete patriť medzi našu hokejovú mládež?
Zdroj: HK Mládež Šaľa

Šalianski športovci svojimi výkonmi reprezentujú mesto a zároveň, pre nesmelých začiatočníkov sú veľkou inšpiráciou.

Obľúbenci

Svoje miesto tu má i hokej. Celosvetovo obľúbený šport našiel podporu fanúšikov aj v našom meste. Svoju činnosť tu vykonáva HK Los Amateros Šaľa a taktiež aj HK Mládež Šaľa. Práve ten momentálne hľadá nové posily.

Hokejisti, hokejistky

Hokejový klub HK Mládež Šaľa vznikol v roku 2015 ako základňa mladých hokejistov, ktorí skúšajú svoje prvé kroky na ľade a aj pre športovanie detí. Vďaka finančnej podpore Mesta Šaľa a Slovenského zväzu ľadového hokeja práve začali s náborom nových členov. A pozor, šancu majú aj dievčatá!

Klub prijíma hokejistov a hokejistky vo veku 5 až 9 rokov, ale samozrejme prijíma aj starších a mladších záujemcov,“ uvádza HK Mládež Šaľa na sociálnej sieti.

Miro Šatan

Ako nás informovala Dajana Hanesová z Mestského úradu Šaľa, len nedávno privítalo vedenie klubu vzácnu návštevu. „Tréneri sa na šalianskom zimnom štadióne stretli aj s prezidentom Slovenského zväzu ľadového hokeja Miroslavom Šatanom. Tento vzor mnohých nádejných hokejistov sa prišiel poinformovať o pomeroch jedného z najnovších klubov registrovaných v SZĽH a to nášho klubu HK Mládež Šaľa.“

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a budete mať vždy zabezpečený čerstvý prísun informácií zo Šale a okolia.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM