Správy

Motoristi by mali zbystriť: Na odstránenie tabuliek s EČV máte posledné dni!

S posledným marcovým dňom prišiel aj koniec platnosti niektorých vyhradených parkovacích miest.

Ilustračný obrázok k článku Motoristi by mali zbystriť: Na odstránenie tabuliek s EČV máte posledné dni!
Foto: Zlatica Gregorová

Ako informuje mesto Šaľa, 31. marca skončila platnosť pridelených parkovacích miesto vo Veči.

Odstráňte tabuľky

„Občania, ktorí užívali verejné priestranstvo za účelom parkovania sú povinní od dnešného dňa, 1. apríla 2020, odstrániť tabuľky s EČV v termíne najneskôr do 5. apríla 2020. Následne bude dňa 6. apríla 2020 vykonaná kontrola a ponechané tabuľky budú odstránené na náklady mesta,“ informuje radnica.

Ako prezradilo mesto, uvedené tabuľky budú zapísané. Ich majitelia, ktorí majú podané žiadosti o pokračovanie vyhradeného parkovacieho miesta, budú posudzovaní ako poslední v poradí.

Kedy pridelia nové parkovacie miesta?

„Mesto momentálne vypracováva projekt nových parkovacích miest, podľa nových pravidiel v zmysle cestného zákona, to znamená vodorovným a zvislým dopravným značením,“ dodáva mesto prostredníctvom svojho webu.

Aktuálne sa však nachádzame v stave, kedy sa všetko prispôsobuje opatreniam proti šíreniu nového koronavírusu COVID-19. Inak tomu nie je ani v prípade prideľovania parkovacích miest. Radnica aktuálne ešte nevie, kedy sa budú nové parkovacie miesta prideľovať.

„Pevne veríme, že sa táto situácia čoskoro upokojí a opäť budeme môcť v plnom rozsahu pokračovať v mestských aktivitách a poskytovať obyvateľom služby, ktoré potrebujú,“ informuje šalianska radnica.

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z domova i zo sveta.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM