Zlatica Gregorová Kultúra

Močenské klubistky očarili vianočnou výstavou: Prezentácia umu a fantázie, FOTO

Aj tento rok pripravili prehliadku plnú originálnych ručných prác. Kolektív má na konte už mnoho obdivuhodných výtvorov.

Ilustračný obrázok k článku Močenské klubistky očarili vianočnou výstavou: Prezentácia umu a fantázie, FOTO
21
Galéria
Foto: Zlatica Gregorová

V klube tvorivosti vynikajú fantáziou, šikovnosťou a najmä sú poriadne trpezliví. Na konci je však hotové dielo, ktoré poteší autora aj obdivovateľa. Obecný úrad a Klub tvorivosti v Močenku pripravili aj tento rok výstavu plnú originálnych ručných prác.

Malí aj veľkí

Vianočná výstava sa konala od 9. do 11. decembra 2019 v Kultúrnom stredisku Kláštor v Močenku. Aj v čase našej návštevy prišli záujemcovia, ktorí si vybrali z množstva zaujímavých predmetov i vianočných dekorácií. Nechýbali ani školáci, ktorí obdivovali netradičné materiály a hútali, čo všetko sa z nich dá vytvoriť. Mnohí z nich sa inšpirovali.

Rozmanité dekorácie

Kto sa výstavy zúčastnil, iste neoľutoval. Každý návštevník si mohol dôkladne poobzerať alebo aj zadovážiť vianočné ozdoby, hračky, čižmičky z plastových fliaš, deky, dekorácie zo šúpolia a iných prírodných materiálov. Atmosféru spríjemňovali členky klubu, priamo v priestoroch na prízemí. Popritom bolo možné zhliadnuť aj šikovné ruky týchto Močenčaniek, pri vytváraní rôznych dekorácií a zároveň si užiť príjemnú predvianočnú atmosféru.

Vianočné trhy

Už 13. aj 14. decembra 2019 si predsviatočné chvíle môžu spestriť i ďalší obyvatelia tejto dediny, ktorí zavítajú pred kláštor na Vianočné trhy v čase od 16.00 do 22.00 hod.

Vo fotogalérii uvidíte zábery z výstavy Klubu tvorivosti v Močenku.

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a budete mať vždy zabezpečený čerstvý prísun informácií zo Šale a okolia.

Močenské klubistky očarili vianočnou výstavou: Prezentácia umu a fantázie, FOTO
21
Galéria
Foto: Zlatica Gregorová
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM