Zlatica Gregorová Rôzne

Močenčania pozývajú: Nachystajú veľkonočnú výstavu a oslávia Deň Zeme

Obec v šalianskom okrese je známa aktivitami v rôznych oblastiach. I tentoraz prichystali nevšedné zážitky pre obyvateľov i návštevníkov.

Ilustračný obrázok k článku Močenčania pozývajú: Nachystajú veľkonočnú výstavu a oslávia Deň Zeme
Zdroj: TASR

Ak navštívite túto obec počas aprílových dní, spoznáte práce šikovných rúk a oslávite Deň Zeme. Pokiaľ hľadáte tipy na zaujímavé podujatia, ste na správnom mieste.

Veľkonočná atmosféra

Šikovné močenské ruky sú združené do miestneho Klubu tvorivosti. Obec a členky tohto klubu organizujú výstavu s veľkonočnou tematikou. Potrvá v týždni od 3.- 7. apríla 2017. Obdivovať veľkonočné výtvory môžete denne, v čase od 9.00 hod.- 17.00 hod. v priestoroch Kultúrneho strediska Močenok. Výstava bude predajná.

Obecný deň Zeme s poľovníkmi

Ďalšia akcia bude pri príležitosti sviatku Deň Zeme, ktorý zvykneme posledné roky oslavovať. Našu zem si uctievame najmä aktivitami spojenými so skrášlením miest a obcí. Pripojí sa i Močenok. V spolupráci s Poľovníckym združením Zálesie zorganizujú Obecný deň Zeme. V sobotu 8. apríla 2017 sa od pol deviatej ráno môžete pridať zbieraniu odpadkov a čisteniu lesíka. Miestom stretnutia účastníkov je Poľovnícka chata Diana. Odmenou bude chutný poľovnícky guláš.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM