Peter Štrbo Hádzaná

Mladé chemičky zabojujú v šalianskej hale o národný titul!

Sezóna 2011/2012 bola pre staršie žiačky HK Slovan Duslo Šaľa opäť víťazná. Aj v tomto súťažnom ročníku mladé Šalianky suverénne vyhrali krajskú súťaž a postúpili na Majstrovstvá SR, ktoré sa tento rok budú konať práve v našom meste od 15. do 17. jún

Dievčatá počas celej sezóny podávali vynikajúce výkony, prehrali iba jediný zápas. Najlepšími strelkyňami nášho družstva boli Monika Tisajová, Bibiána Lanczová a Mariana Perczeová. K ďalším oporám družstva patrili Kristína Kurňavová, Nikola Špendlová, Adriana Tirindová, Denisa Gállová, Dominika Hraňová, Réka Töröková, Nika Pospišová, Lenka Zalubelová a Monika Fabiánová. v bráne podávali výborné výkony Martina Ištvánová a Janka Mozoľová. //„Tieto hráčky budú naše mesto a náš kraj reprezentovať aj na Majstrovstvách SR a dúfame, že v silnej konkurencii získajú čo najlepšie umiestnenie,“ //uviedol tréner Šale Rudolf Petrikovič.

Majstrovstvá SR začínajú v piatok 15.6.2012 o 12­.00 hod. v športovej hale v Šali slávnostným otvorením. Počas víkendu budú prebiehať samotné stretnutia medzi družstvami (piatok, sobota) a na záver sa bude hrať o umiestnenie a majstrovský titul (nedeľa). //„Srdečne pozývame širokú verejnosť a veríme, že naše hráčky príde povzbudiť veľa priaznivcov tohto športu,“ //dodal na záver Rudolf Petrikovič.

Fotogaléria: Milan Pospiš

hadzanarska_mlad
19
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM