Rastislav Búgel Futbal

Miňo Stoch sa bráni: K posledným udalostiam vydal oficiálne vyhlásenie!

Nitriansky futbalový odchovanec Miroslav Stoch sa stal v posledných týždňoch terčom viacerých médií. Mohli za to jeho údajné škandály.

Ilustračný obrázok k článku Miňo Stoch sa bráni: K posledným udalostiam vydal oficiálne vyhlásenie!
Zdroj: TASR

Miroslava Stocha, slovenského futbalistu obliekajúceho dres Fenerbahce Istanbul v poslednej dobe slovenské média vôbec nešetrili. Údajné nevhodné správanie na palube lietadla, napadnutie novinára v Istanbule alebo fotky z bujarých párty.

Miňo sa bráni

Miroslav Stoch je mladý odchovanec nitrianskeho futbalu. Dvadsaťtriročný slovenský reprezentant má platnú zmluvu s „Fenerom“ do konca sezóny 2015/2016. Účastník majstrovstiev sveta 2010 v Juhoafrickej republike prišiel do Istanbulu v roku 2010 za 5,5 milióna eur z holandského FC Twente. Stoch sa na svojej oficiálnej stránke bráni nedávnym škandálom.

Pohoršujúce video

„V poslednom období som si o sebe prečítal niekoľko vyjadrení v rôznych článkoch, z ktorých sa väčšina absolútne nezakladá na pravde,“ povedal Stoch vo svojom oficiálnom vyjadrení. Nedávno sa v slovenských bulvárnych médiách objavilo video, na ktorom je zachytený Miro Stoch ako obchytkáva polonahú tanečnicu. "K tomuto by som povedal len toľko, že sa to stalo v minulosti na súkromnej party a počas mojej dovolenky. Tieto veci sú však už za mnou,“ bráni sa slovenský futbalista.

Teší sa na Ligu Majstrov

Miroslav Stoch sa v súčasnosti pripravuje na novú sezónu v drese Fenerbahce Istanbul. „Veľmi sa teším na začiatok Ligy Majstrov, pretože hrať jej skupinovú fázu bolo vždy mojím snom. Z niektorých vecí som sa poučil, urobil som za nimi hrubú čiaru a momentálne ma nič iné ako futbal nezaujíma,“ dodal na záver svojho vyjadrenia nitriansky futbalový odchovanec.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM