Zlatica Gregorová Rôzne

Milí chlpáči už na vás čakajú: Vyberajte z ponuky útulkáčov, FOTO

Opäť prichádzame s našim seriálom, kde si milovníci štvornohých miláčikov môžu vybrať skvelého spoločníka. Stačí si pozrieť fotografie a vybrať.

Ilustračný obrázok k článku Milí chlpáči už na vás čakajú: Vyberajte z ponuky útulkáčov, FOTO
5
Galéria
Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

Chcete nového štvornohého priateľa? Stačí čo najrýchlejšie kontaktovať OZ Ztúlané psíky Šaľa a nový kamarát je váš.

Pozrite si, aké stvorenia na vás čakajú aktuálne v šalianskom útulku. Každý chlpáč túži po láskyplnom domove, za ktorý vám bude neskonale vďačný. Tak vyberajte.

Vyberte a volajte

Ak sa vám niektorí z nich zapáči a máte o neho vážny záujem, čo najskôr kontaktujte šaliansky útulok osobne alebo sa informujte cez sociálnu sieť alebo telefonicky: 0903 280 997.

Veterinárna starostlivosť

Všetky psíky su ošetrené proti vonkajším a vnútorným parazitom, očkované, čipované a podľa veku a potreby aj kastrované. Majú pravidelnú starostlivosť, výbeh a každý z nich svoje miesto s pelieškom. O Vašu priazeň sa uchádzajú tentoraz TIETO psíky.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

KORÁLKA A GAŠPARKO, dvaja psí seniori vyhodení pri hlavnej ceste ako vrece smetí, si hľadajú ten najlepšie miesto na život. Pomôžte im vytvoriť láskyplné prostredie u vás doma.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

LASKY nemá ešte ani rok, je to trošku prerastený kríženec ratlíka/pinča. Lasky sa našiel na ulici po zrážke s autom. Chvostík má poznačený už staršou zlomeninou a je veľmi bojazlivý. Hľadáme pre neho domov, kde zabudne na zlé zážitky z minulosti.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

KID alias SUNDANCE KID bol nepolapiteľný tulák. Vyše mesiaca sa vraj potuloval bezcieľne po uliciach. Konečne je v bezpečí útulku, ešte lepšie by sa tento mladý psíček cítil vo vlastnom domove.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

BUTCH CASSIDY je druhá polovička z nepolapiteľného dua. Cassyho sloboda zdolala, potulky skončili s nepeknou zlomeninou zápästia. Cassy by veľmi potreboval domov, alebo aspoň opateru v suchu a v čistom prostredí a kľudový režim, kým sa mu labka nezahojí.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

VITO je drobný psík u ktorého však v malom tele vládne veľký duch. Vitko si vie zjednať rešpekt aj pri 3 x takých veľkých psích kamošoch. Na svojho človeka sa však pozerá takýmto zbožňujúcim pohľadom.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM