Veronika Zeiselová Kultúra

Míľa pre mamu: Šaľa sa pripojí k celoslovenskej oslave Dňa matiek

Už v sobotu 9. mája sa v Šali bude konať oslava Dňa matiek pod taktovkou materského centra Mamy Mamám. Pripravené sú mnohé zaujímavé atrakcie pre deti a samozrejme, bude sa bežať míľa pre mamu.

Ilustračný obrázok k článku Míľa pre mamu: Šaľa sa pripojí k celoslovenskej oslave Dňa matiek
Zdroj: TASR

Organizátori podujatia materské centrum Mamy mamám a spoluorganizátori Mesto Šaľa a Mestské kultúrne stredisko Šaľa pozývajú všetkých Šaľanov, aby oslávili sviatok všetkých matiek už v sobotu 9. mája na Námestí Sv. Trojice.

Mažoretky, klauni i teakwondo

Program začne v sobotu ráno o 9:30 a bude trvať do obeda. Pre divákov sú pripravené vystúpenia, ale aj iné atrakcie. Na podujatí vystúpia deti z hudobného krúžku Yamaha, predvedie sa latino fitness s Kikou, deti z Centra voľného času Šaľa, mažoretky z materskej školy Družstevná, svoje športové umenie ukáže Teakwondo academy, nebude chýbať s vystúpením ani komunitné centrum Joy House a deti poteší určite aj klaunovská šou.

Pobeží sa cez nemocničný park

Na návštevníkov čakajú kolotoče – detská manéž, tetovací salón pre deti, pukance, cukrová vata, balóny. Šaľania si budú môcť prezrieť poľnohospodárske stroje. Dámy budú môcť vyskúšať aj líčenie s kozmetikou Mary Kay. Bude aj tombola. Po trase míle pre mamu je pripravených plno hier a zábavy. Trasa míle pre mamu povedie cez nemocničný park a štart je presne o 10:00. Záštitu nad podujatím prevzal prezident Slovenskej republiky Andrej Kiska.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM