Zlatica Gregorová Samospráva

Mestské teplárne s druhým konateľom: Stane sa ním šaliansky poslanec

Ich hlavnou úlohou je rozvod tepla do častí Šale. V poslednom období však mestské teplárne prešli niekoľkými zmenami.

Ilustračný obrázok k článku Mestské teplárne s druhým konateľom: Stane sa ním šaliansky poslanec
Foto: Zlatica Gregorová

Od vlaňajška má spoločnosť nového konateľa. Ďalší kandidát čakal na schválenie mestskými poslancami.

Druhý konateľ

Mestské teplárne spadajú už podľa názvu pod Mesto Šaľa. Vlani sa v spoločnosti udiali personálne zmeny. Mestskí poslanci vyjadrili nespokojnosť so stavom teplární a žiadali výmenu vedenia. V apríli 2017 bol teda zvolený za hlavu MeT Šaľa, spol. s r.o. Roman Kondys. Nedávno sa podľa zverejnených informácií, druhý konateľ vzdal svojej funkcie. Bolo tak potrebné dosadiť na jeho miesto kompetentného človeka.

Šalianskym poslancom sa tak dostal na rokovací stôl „Návrh na vymenovanie ďalšieho konateľa spoločnosti MeT Šaľa, spol. s r.o". Schvaľovali ho na júnovom zasadnutí v rámci Personálnych záležitostí. V návrhu je uvedené, že najvhodnejším kandidátom na druhého konateľa by mal byť Peter Jaroš, šaliansky poslanec.

Kandidáta schválili

Po tom, čo Dozorná rada spoločnosti MeT Šaľa, spol. s r.o. v zložení predseda Štefan Bartošovič a členovia Tibor Baran, Jozef Varsányi, Erika Mareková a Miroslav Gera navrhla Petra Jaroša, zostávalo už len odsúhlasenie poslancami. Návrh bol schválený a mestská spoločnosť tak bude mať vo vedení opäť dvoch konateľov.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM