Veronika Zeiselová Krimi

Mestská polícia varuje: Rande na internete si radšej nehľadajte, dopadnúť môžete aj TAKTO!

Hľadal lásku a intimitu, no prišiel iba o peniaze. Šaľan doplatil na svoju naivitu, keď si dohodol stretnutie s mladou dievčinou z internetovej zoznamky.

Ilustračný obrázok k článku Mestská polícia varuje: Rande na internete si radšej nehľadajte, dopadnúť môžete aj TAKTO!
Zdroj: Webnoviny.sk

Uplynulý týždeň mali mestskí policajti v Šali naozaj veľa práce. Na ulici Narcisovej vo Veči mali intenzívny výkon služby pre zhlukovanie podozrivých osôb. Keby šlo o dílerov drog, Šaľanov by to prekvapilo určite menej ako skutočný dôvod.

Sex za peniaze núkala na internetovej zoznamke

Polícia prijala oznámenie o tom, že mladík prišiel podvodom o 100 eur. „Dohodla si s ním rande, sex stretnutie, povedala mu, kde býva. Stretli sa dole pri výťahu, kde jej vopred za plánované erotické služby vyplatil peniaze,“ vysvetľuje príslušník policajtov Ján Komjáthy. „K tým erotickým službám nakoniec nedošlo, keďže mu oznámila, že býva na štvrtom poschodí a bojí sa výťahov. Jeho poslala výťahom hore a povedala, že ona ide pešo hore. Avšak z miesta odišla,“ dodáva Ján Komjáthy.

Polícia radí: Skúste sa radšej zoznamovať inak

Nejedná sa o jediný taký prípad, ale obete sa hanbia ich oznamovať. Tento konkrétny prípad polícia stále prešetruje. „Prípad je stále v štádiu riešenia,“ hovorí Komjáthy. Polícia všetkých občanov varuje: „Dávajte si pozor, kde hľadáte svoje budúce partnerky. Nikdy neviete, či nenarazíte na podvodníčku.“

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM