Zlatica Gregorová Samospráva

Mesto vynovilo stojiská: Smetiaky majú úhľadné miesto

Nádoby na odpad rôzneho druhu majú miesto na každom sídlisku, či vo dvoroch rodinných domov. Tie verejné potrebujú z času na čas opravu.

Ilustračný obrázok k článku Mesto vynovilo stojiská: Smetiaky majú úhľadné miesto
Foto: Zlatica Gregorová

Dávame do nich všetko nepotrebné. Na miestach, kde majú svoje stanovištia sa však často podpíšu nielen poveternostné podmienky, ale aj ľudia, vďaka svojej nedbanlivosti.

V našom meste je takýchto stanovíšť smetných nádob viacero. Umiestnené sú predovšetkým na šalianskych sídliskách. To na Mostovej ulici nedávno opravili do pôvodného stavu.

„Stojisko na Mostovej ulici bolo v dezolátnom stave. Ďalšie stojisko, ktoré si vyžiadalo opravy, sa nachádza na Okružnej ulici. Po náraze bol totiž pohnutý múr stojiska a hrozilo jeho zvalenie. Aj kontajnerové stojisko na SNP 5 si už zaslúžilo investíciu – múr a konštrukcia striešky bola pohnutá, hrozilo jej zvalenie. Mesto preto opravilo oplotenie stojiska a pribudlo tu aj nové zastrešenie. Ve­ríme, že nikomu nebudú „zavadzať“ a budú tak dlho slúžiť bez poškodenia obyvateľom,“ informuje hovorkyňa Mesta Šaľa, Erika Kollerová na mestskom webe, sala.sk.

Stojisko smetných nádob tak opäť plní svoj účel a vďaka opravám nešpatí vzhľad okolitého prostredia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM