Zlatica Gregorová Rôzne

MC Mamy mamám mali tvorivé dielničky: Vyrábali valentínske mydielka

Pomaly sa blíži sviatok Sv. Valentína, ktorý sa udomácnil i v našich končinách. Deti sa zabavili pri vytváraní mydielok.

Ilustračný obrázok k článku MC Mamy mamám mali tvorivé dielničky: Vyrábali valentínske mydielka
Zdroj: archív MC Mamy mamám

V stredu 8. februára sa v priestoroch MC Mamy mamám v Šali uskutočnili tvorivé dielne. Zúčastnili sa ich detičky spolu so svojimi rodičmi. Podujatie s názvom Výroba valentínskych mydielok mala veľký úspech. Lektorkou bola jedna z mamičiek Janka Gregušová.

Lektorka Janka nám pre náš portál povedala, ako sa im s výrobou mydielok darilo: „Tvorivých dielní sa zúčastnilo približne 8 – 10 rodín s deťmi. Mydielka sme spoločne vyrábali teplým procesom.“

Keďže ide o valentínske výtvory, všetky mali podobu väčších, či menších srdiečok. Podoba bola istá, ale farby rôzne – od červenej, ružovej až po levanduľovú. Ako hovorí Janka Gregušová: “Valentínske mydielka si deti vyrobili za asistencie svojich rodičov a neskôr i darčekovo zabalili.“

Takýto darček iste poteší nielen samotných tvorcov, ale i tých, komu bude podarovaný. V pondelok 13. februára 2017 od 10.00 hod. bude Janka Gregušová opäť vytvárať ďalšie valentínske prekvapenia, tentoraz to budú pohľadnice.

MC Mamy mamám mali tvorivé dielničky: Vyrábali valentínske mydielka
7
Galéria
Zdroj: archív MC Mamy mamám
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM