Zlatica Gregorová Rôzne

Marcový víkend sa prikráda: Už viete, ako si ho vyplníte?

Príroda sa pomaličky preberá z dlhého zimného spánku a nám sa jej žiada čoraz viac. Keďže dni sa predlžujú, máte veľa možností ako si dobiť baterky.

Ilustračný obrázok k článku Marcový víkend sa prikráda: Už viete, ako si ho vyplníte?
Foto: Zlatica Gregorová

Vyberte sa na výlet do prírody alebo sa pohodlne usaďte v šalianskom kine a vychutnajte si najnovšie kinohity. Dobre si oddýchnete a možno vás zohreje aj zubaté slniečko.

ŠPORT

10. marec 2018 18.00 hod., Mestská športová hala Šaľa

Hádzaná – Slovnaft Handball extraliga

5. kolo skupiny o 1.- 6. miesto

HKM Šaľa - MŠK Považská Bystrica

Počas víkendu bude na programe aj lahôdka pre športových fanúšikov. Sobotný podvečer si môžete vyplniť návštevou Mestskej športovej haly v Šali.

KINOTIPY KINA ŠAĽA

10. 3 – 11.3. 2018 20.00 hod.

Prianie smrti (Death Wish)

Lekár Paul Kersey (Bruce Willis) má všetko, čo si len človek môže želať – zaujímavú prácu, krásnu rodinu a nádherný domov. S násilím sa stretáva iba na operačnej sále pohotovosti, kde pracuje ako chirurg. Jedného dňa sa však všetko zmení. Po brutálnom napadnutí v ich vlastnom dome jeho manželka (Elisabeth Shue) zomiera a dcéra (Camila Morrone) zostane v nemocnici ležať v kóme. Rúca sa mu celý svet a policajti len bezmocne krčia plecami, pretože podobných prípadov riešia denne desiatky. Hnaný túžbou po pomste, Paul berie zákon do vlastných rúk a ozbrojený vyráža do ulíc, aby nevinným životy zachraňoval a zločincom ich bral. Chicago má nového hrdinu, ktorý verí, že spravodlivosť ešte existuje.

10. 3 – 11.3. 2018 18.00 hod.

Otcova volga (Tátova volha)

Eva (Eliška Balzerová) je kostýmová výtvarníčka, pôžitkárka a manželka šarmantného Ludvíka, ktorý však veľmi nečakane a bez rozlúčenia umrie. Tak nečakane, že jej nestačí povedať, že okrem ich spoločnej dcéry Terezy (Tatiana Vilhelmová) mal ešte rovnako starého nemanželského syna. To aspoň naznačuje starostlivo ukrytá a náhodne objavená detská kresba. Eva je rozhodnutá nečakané odhalenie veľkoryso ignorovať, ale Tereza, ktorej sa rozpadáva vlastný život, sa k prízraku nevlastného brata upne. Spoločne s matkou sa vydávajú Ludvíkovým veteránom volga GAZ 21 po stopách jeho bývalých mileniek (Vilma Cibulková, Eva Holubová, Hana Maciuchová) a priateľov (Boleslav Polívka, Emília Vášáryová), aby o tajomstvo zistili viac …

10. 3 – 11.3. 2018 16.00 hod.

Leo da Vinci: Misia Mona Líza (Leo da Vinci – Missia Mona Lisa)

Vďaka starým i novým priateľom a oddanej Líze, zažije dobrodružnú cestu za splnením svojho veľké sna: vedieť lietať. Je tu však aj skupina strašných pirátov, ktorí sa chcú dostať k potopenému pokladu pri ostrove Montecristo. Ako prvý sa k pokladu dostane však Leo, ktorý využije svoj jedinečný vynález – potápačský oblek. Piráti sú ale v strehu a…

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM