Zlatica Gregorová Rôzne

Letné tipy na víkend: Ako si ho parádne užiť v Šali?

Prázdniny sú tu aj s horúcim počasím. Kto má chuť, voľné víkendy môže využiť na príjemné prechádzky pri Váhu, či návštevou Babičkinho dvora.

Ilustračný obrázok k článku Letné tipy na víkend:  Ako si ho parádne užiť v Šali?
Foto: Zlatica Gregorová

Okrem posedenia na terase pri chladnom nápoji môžete zájsť aj na letné kiná pod holým nebom. Okrem toho sa zabavíte aj na filmoch, premietaných v šalianskom kine. V ponuke je aj hudobný program Kultúrneho leta v Šali.

KULTÚRA

EURÓPSKE FILMY ZA 1€

3. júl 2019, 20.00 hod., Dom kultúry Šaľa

Studená vojna (dráma, POL, FRA)

PREMIETANIE NA AMFÍKU

5. júl 2019, 21.30 hod.

Prvý človek

6. júl 2019, 21.30 hod.

Bohemian Rhapsody

5.júl 2019, 19.00 hod., Renesančný kaštieľ Šaľa

KULTÚRNE LETO

The Blues Mother – In- Law

5. júl 2019, 21.00 hod., areál Obecného úradu Močenok

V neďalekej dedine si môžete vychutnať ponuku českých filmov. Aj tu ich organizátori pripravia priamo pod holé nebo. Dobrú náladu vám vyčaria známe české herečky aj herci, ktorých poznáte i z televízie.

MOČENSKÝ KINEMATOGRAF

5.júl 2019

Ženy v behu (ČR)

6. júl 2019, 21.00 hod.

Teroristka (ČR)

7. júl 2019, 21.00 hod.

Hastrman (ČR)

KINOTIPY KINA ŠAĽA

6. júl 2019, 20.00 hod.

Spider-Man: Ďaleko od domova (Spider-Man: Far From Home)

Réžia: Jon Watts  •  Scenár: Chris McKenna, Erik Sommers  •  Producent: Ke­vin Feige, Amy Pascal  •  Hudba: Michael Giacchino  •  Hrajú: Tom Holland, Jake Gyllenhaal, Samuel L. Jackson, Zendaya, Jon Favreau, Marisa Tomei, Jacob Batalon, Tony Revolori

Peter sa s priateľmi vyberie oddýchnuť si na prázdniny do Európy, no Nick Fury sa ho snaží presvedčiť, aby sa pridal k novému superhrdinovi menom Mysterio v boji proti záhadným Elementálom. To je však úplný opak toho, čo chce Spider-Man…

6. a 7.júl 2019, 18.00 hod.

Tajný život maznáčikov 2 (The Secret Life of Pets 2)

Réžia: Chris Renaud  •  Scenár: Brian Lynch

Teriér Max sa horko ťažko vyrovnal so skutočnosťou, že nie je jediným obľúbencom svojej paničky Katie, a už sú na obzore ďalšie nečakané zmeny. Najskôr sa k nim nasťahoval ten chlap. Potom Katie začala priberať a na nejaký čas odišla. Keď sa vrátila, priviezla so sebou nejaké malé dieťa. Keďže bolo totálne bezbranné a neschopné, začal ho Max na každom kroku strážiť a chrániť. Z neustálych starostí si vytvoril nervový tik, na ktorý veterinár Maxovi naordinoval pobyt na dedine. Veľká chyba! Pobyt v prírode znamená pre každé mestské zviera doslova peklo, spôsobované nepriateľskými dedinskými zvieratami. Ani Maxovi kamaráti z prvého dielu nezažívajú najlepšie časy.

7.júl 2019, 20.00 hod.

Yesterday (Yesterday)

Réžia: Danny Boyle  •  Hrajú: Himesh Patel, Lily James, Kate McKinnon, Ed Sheeran, Ana de Armas, Lamorne Morris, Sophia Di Martino, Joel Fry, Ellise Chappell, Dominic Coleman, Marjana Spivak, Atul Sharma, Jennifer Armour, Camille Chen

Nie veľmi úspešný pesničkár Jack (Himesh Patel) chce zavesiť gitaru na klinec. Jeho pesničky nikto nepočúva okrem jeho najlepšej kamarátky Ellie (Lily James). Všetko sa zmení keď ho počas záhadného globálneho zatmenia zrazí autobus. Zatmenie okrem iného spôsobí hudobnú katastrofu. Na párty, ktorú pre neho pripravili priatelia na počesť uzdravenia si zabrnká legendárnu pieseň Yesterday od Beatles. Notoricky známu melódiu nikto nespozná, priatelia sa tvária, akoby jednu z najznámejších piesní všetkých čias počuli prvýkrát v živote. Mohol by to byť nepodarený vtip, ale vyhľadávanie v googli sa chová rovnako. O Beatles nie je ani zmienky, ako keby nikdy neexistovali. Jack vycíti svoju príležitosť. Stačí, keď si vybaví všetky hity legendárnych Chrobákov z Liverpoolu, a svet mu hneď bude ležať pri nohách.

Vstupné: 5€

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM