Jaroslav Dodok Kultúra

Konrádov nový klip sa točil v Šali a krstila ho Adela Banášová!

Bývalý superstarista Martin Konrád na krste svojho nového videoklipu zaujal nielen svojím novým vzhľadom, ale aj posolstvami, aké sa u dvadsiatnikov len tak nevidia. Z 15-ročného tínedžera je vyzretý mladý muž, ktorý chce svojou hudbou hlásať osvetu.

O slovo sa hlási ďalší mladý hudobník, ktorý po SuperStar na hudbu nezanevrel a rozhodol sa v šoubiznise presadiť. Martin Konrád je späť a prináša so sebou počúvateľný rock pre širšie publikum a dokonca nový projekt s posolstvom, aké sa u 20-ročných chlapcov len tak nevidí. Bývalý superstarista zaujal aj svojím novým imidžom. Zo štíhleho chlapca sa stal muž, ktorý emo-šticu vymenil za briadku.

[blockquote]V stre­du večer pokrstil v jednom z bratislavských hudobných klubov svoj nový videoklip k skladbe s názvom “Chance”. Inšpiráciu k nakrúteniu klipu priniesol mladému spevákovi ako inak život, ktorý opäť raz napísal tie najsilnejšie príbehy. [/blockquote] “Skladba Chance je venovaná ľuďom, ktorí podľahli drogám, tým, ktorí s nimi bojujú. Videl som na vlastné oči, ako drogy zničili aj pár mojich kamarátov. Preto som sa rozhodol vyjadriť svoj pohľad na túto problematiku pesničkou,” rozpráva Martin, ktorý spojil svoje sily s kamarátmi a v Šali nakrútili amatérsky low-cost videoklip, dosahujúci v danom žánri slušnú kvalitu.

[youtube=400,322]h­ttp://youtu.be/us­P4KOr2k6o[/you­tube]

Video k piesni “Chance” pokrstila moderátorka Adela Banášová, ktorá podľa vlastných slov Martinovi drží palce už od čias SuperStar, kedy ho spoznala. “Ja fandím každému, kto sa snaží niečo robiť a robiť to dobre. Prajem Martinovi, aby mal okolo seba stále viac ľudí, ktorí jeho práci i jemu prinesú šťastie,” dodala moderátorka a napokon s humorom jej vlastným uzavrela krst, lejúc bylinkový likér na DVD: “Alkoholom bojujme proti drogám!”

student24/music-zone.eu foto: music-zone.eu

[color=#ff0000]­VIAC NOVINIEK Z UNIKÁTNEHO PORTÁLU ŠTUDENT24.sk NÁJDETE[link=http://www­.student24.sk/clan­ky?all] TU![/link][/co­lor][size=15][/si­ze]

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM