Peter Štrbo Rôzne

JOY HOUSE: Dvere centra sú otvorené pre všetkých

Komunitné centrum Joy House už viac ako polroka pomáha zdravotne postihnutým deťom zo Šale a okolia. Zakladateľka komunitného centra Katarína Sikoriaková nám vyrozprávala príbeh Joy House a priblížila aktivity OZ Záhrada.

OZ Záhrada premenilo nenápadný domček na Nábrežnej ulici v Šali na komunitné centrum, ktoré dostalo meno JOY HOUSE a slúži najmä zdravotne postihnutým deťom. Odborní pracovníci, pedagógovia či fyzioterapeuti pravidelne zabezpečujú hendikepovaným najrôznejšie terapie a rehabilitačné procedúry. OZ Záhrada zapája „svoje“ deti hneď do niekoľkých projektov. Viac o histórii združenia, aktivitách či víziách do budúcna nám povedala riaditeľka komunitného centra Katarína Sikoriaková.

[size=14]Vaše 2 % pomôžu zdravotne postihnutým deťom zo Šale[/size]

Je tu obdobie, keď môžete pomôcť aj bez toho, aby vás to niečo stálo. Darujte 2 % zaplatenej dane komunitnému centru Joy House Šaľa prostredníctvom OZ Záhrada a podporte skvelú myšlienku. Prvé komunitné centrum v meste sa môže rozvíjať aj vďaka vám. Potrebné tlačivá nájdete [link=http://www.oz-zahrada.sk/ako-pomoct-zahrade.php]TU[/lin­k]

Foto: Evka Janeková

Joy_house_uvod
10
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM