Zlatica Gregorová Rôzne

I dnes vám ponúkame útulkáčov: Potrebovali by dobré zázemie, FOTO

Prichádzame k vám s ponukou štvornohých miláčikov. Títo chlpáči sú momentálne v opatere Občianskeho združenia Zatúlané psíky.

Ilustračný obrázok k článku I dnes vám ponúkame útulkáčov: Potrebovali by dobré zázemie, FOTO
5
Galéria
Zdroj: OZ Zatúlané psíky, Šaľa

Dobre si ich obzrite, iste tu nájdete svojho miláčika, ktorý vám bude spríjemňovať život. Maličkým šteniatkam môžete vybrať meno, ktoré sa vám najviac páči a zistíte, že spoločnosť psíka vám nič nenahradí. Ak si vyberiete z našej ponuky, neváhajte čím skôr kontaktovať šaliansky útulok. Radi vám k psíkovi pribalia i množstvo užitočných rád.

Odborná opatera

Všetky psíky su ošetrené proti vonkajším a vnútorným parazitom, očkované, čipované a podľa veku a potreby aj kastrované. Majú pravidelnú starostlivosť, výbeh a každý z nich svoje miesto s pelieškom. O Vašu priazeň sa uchádzajú tentoraz TIETO psíky.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky, Šaľa

AURORA, skrátene Rory je rozkošné šteniatko, ktoré sa podobá foxíkovi. Rorinka je veľmi drobná kučeravá princezná, ktorá miluje a užíva si ľudskú spoločnosť. Aurora nemá ani pol roka, a už sa ocitla vyhodená na ulici.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

Šteniatka v útulku! Týchto 5 iba štvortýždňových šteniatok sa ocitlo v útulku…ich šťastie, inak by ich čakala krutá smrť hladom. Je NEUVERITEĽNÉ, ale tieto šteniatka sa našli vyhodené a čakajú na dobrých ľudí, ktorí sa ich, aj jednotlivo, ujmú a vytvoria im domov plný lásky.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

Hrubosrsté trojmesačné šteniatka. Tieto rozkošné šteniatka – braček a sestrička, sú smoliari o ktorých sa nevedeli postarať vlastní majitelia. Taktiež čakajú na zodpovedné rodinky, ktoré sa o nich budú dobre starať.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky, Šaľa

Toto prekrásne šteniatko (vľavo) sa aj s maminkou, drobnou jazvečíčkou objavilo na pustatine pod železničným mostom v Šali. Drobné psíčatká tam prežívali vyše týždňa, kým sa uskutočnila záchranná akcia. Obaja už v bezpečí útulku čakajú na lepšie rodinky, ako bola tá ich predošlá.

Zdroj: OZ Zatúlané psíky Šaľa

PEDRO A RUMBA sú asi štvormesačné psíky, ktoré budú v dospelosti stredného až väčšieho vzrastu ale jemnej, rozvážnej povahy. Aj oni sa „objavili“ spolu s maminou znenazdajky v uliciach neďalekej obce. Aj pre nich dvoch dúfame v lepší nový začiatok.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM