Zlatica Gregorová Hádzaná

Hralo sa jedenáste kolo MOL Ligy: Šalianky neuspeli so Sláviou

Posledné tohtoročné vystúpenie našich domácich hráčok sa konalo minulý týždeň. Hádzanárska súťaž bude pokračovať až v januári 2018.

Ilustračný obrázok k článku Hralo sa jedenáste kolo MOL Ligy: Šalianky neuspeli so Sláviou
Zdroj: TASR

Za svojimi súperkami šalianske družstvo cestovalo do českej metropoly. Prvý polčas sa skončil jednogólovým náskokom domácich športovkýň.

Rozhodli posledné minúty

V druhej časti zápasu sa naše dievčatá ešte viac pustili do ofenzívy, aby si domov priviezli cenné víťazstvo. Napriek ambíciám však šťastena tentoraz stála na druhej strane.

„Slavistky po nedávnych prehrách s Prešovom a Michalovcami nezaváhali do tretice v konfrontácii so slovenským tímom. Po vyrovnanom prvom polčase sa v podobnom duchu pokračovalo aj po zmene strán až do stavu 19:17 v 43. min. Nasledujúcu štvrťhodinu však Pražanky vyhrali 8:1 a rozhodli o tom, že dva body zostanú v českej metropole. Šalianky sú v tabuľke piate,“ komentuje priebeh zápasu web SZH.

DHC Slavia Praha – Slovan Duslo Šaľa 29:22 (11:10)

Najviac gólov dali: Galušková 8/2, Šetelíková 8, Jačková 5 – Bujnochová 9/2, Bahýlová 3, Rácková, Pócsíková a Tisajová po 2

Rozhodovali: Frieser, Kavulič

Bilancia vylúčení: 4:2

Zápas sledoval 150 divákov.

Po súboji s Pražankami naše dievčatá spočívajú na piatej priečke so skóre 270:243 a 14 bodmi. Pokračovať budú až v januári a to 13. 1. 2017, keď doma o 18.00 hod. privítajú hráčky HK AS Trenčín.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM