Zlatica Gregorová Futbal

Hrala sa 3. futbalová liga: Šaľania remízovali

V posledný víkend sa odohral zápas III. Futbalovej ligy medzi Slovan Duslo Šaľa a FK Horná Nitra. Body si nakoniec rozdelili oba tímy.

Ilustračný obrázok k článku Hrala sa 3. futbalová liga: Šaľania remízovali
Zdroj: TASR

Futbalisti zo Šale nastúpili proti svojmu súperovi v prvom domácom zápase tohtoročnej sezóny. Hneď v jej úvode doma privítali futbalistov z Hornej Nitry. Zo zisku bodu sa nakoniec tešia oba tímy.

Vzájomné stretnutie skončilo nerozhodne. O priebehu zápasu informuje mestský web, sala.sk.

„Na výborne pripravenom trávniku však narazili na súpera, ktorý chcel taktiež bodovať, nakoľko v prvých dvoch jarných dueloch vyšiel bodovo naprázdno. V prvej príležitosti bol hneď v úvode domáci Surányi, ale v koncovke zaváhal. Hostia kontrovali v 6. minúte Kováčikom, ale nová tvár v domácej bránke Porubský bol na mieste. O päť minút neskôr Szöcs prešprintoval obranou hostí, ale z 10 metrov prestrelil. Hral sa otvorený futbal, čo potvrdil hosťujúci Drozd, keď z poza šestnástky preveril kvality Porubského.“

Slovan Duslo Šaľa a FK Horná Nitra 1: 1 (0 : 0)

Počas ďalších minút zápasu sa hostia i domáci striedavo snažili prekonať súperovho brankára. Ako prví sa strelecky presadili hráči z Hornej Nitry a to v 48. minúte zápasu. Naši sa presadili v 73. minúte zápasu vďaka hráčovi Nurediny.

Rozhodca: Patrovič

Zápas sledovalo 150 divákov.

Foto: ilustračné

Zdroj: Mesto Šaľa
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM