Peter Štrbo Rôzne

Hotel Relax INN Šoporňa - relax pre telo aj dušu

V tesnej blízkosti Vodného diela Kráľová, v lone lužných lesov, nájdete skvelé miesto pre vašu dovolenku – Hotel Relax INN*** Šoporňa. Ponúka predovšetkým aktívny oddych a skvelý relax nielen pre ubytovaných.

(PR) V minulosti bolo stredisko známe predovšetkým ako rekondičné sanatórium spoločnosti Duslo. Niekoľko rokov je však Hotel Relax INN Šoporňa v súkromných rukách a otvorilo svoje brány širokej verejnosti. Prešlo kompletnou rekonštrukciou a neustále zlepšuje svoju infraštruktúru.

Čakajú vás komfortné izby, chutné jedlo, rehabilitačné a rekondičné centrum, vnútorný bazén so saunou, rôzne športoviská a rozsiahla ponuka tematických pobytov.

„Zimná záhrada“ – tento romantický názov nesú vynovené spoločenské priestory s barom, pohodlným sedením a s možnosťou stravovania a la carte.

Súčasťou hotela je tiež moderne vybavená konferenčná miestnosť, ktorá je v spojení s ďalšími službami hotela a dostatočným počtom parkovacích miest ideálnym miestom na usporiadanie rôznych školení, seminárov, konferencií, teambuildingov a firemných akcií.

Hotel je stále viac vyhľadávaný aj individuálnymi dovolenkármi, ktorých teší, že majú k dispozícii tenisové kurty, modernú posilňovňu, minigolfové, minifutbalové či volejbalové ihriská a oceňujú najmä tiché prostredie a možnosť využitia súkromnej pláže pri priľahlom jazierku. S veľkým úspechom sa stretol aj detský kútik, kde majú deti k dispozícii nespočetné množstvo rôznych hračiek, nudiť sa tu teda rozhodne nebudú.

Zaiste je potrebné spomenúť i novú priestrannú terasu, veľký altánok či pódium s parketami, ktoré sú ako stvorené pre záhradné párty, svadby, firemné večierky či oslavy. Oblasť v okolí hotela je vhodná na cyklotúry, rybolov a rôzne vodné športy.

Vďaka svojej vybavenosti sa hotel teší veľkej obľube aj u športových klubov, ktoré stále vo väčšom množstve organizujú svoje sústredenia práve v tomto ubytovacom zariadení. Minulý týždeň bol hotel Relax INN Šoporňa prechodným domovom pre slovenskú juniorskú lukostreleckú reprezentáciu.

Nespornou výhodou je skvelá poloha tohto zariadenia. Nachádza sa len 3 km od zjazdu z rýchlostnej komunikácie R1 a neďaleko miest ako Šaľa, Galanta, Sereď, Trnava či Nitra. V súčasnosti ponúka hotel zvýhodnené rodinné, relaxačné balíčky či pobyty pre seniorov.

[size=14]Netra­dičné aktivity aj moderné služby[/size]

Relax INN Šoporňa už niekoľko mesiacov pripravuje zaujímavé podujatia, kurzy či aktivity, ktoré sú určené nielen pre ubytovaných, ale lákajú k pravidelnej návšteve tohto zariadenia aj obyvateľov okolitých obcí a miest. V septembri to bude napríklad pravidelné plávanie bábätiek v „plaveckých jasličkách“ či úvodný kurz čínskeho relaxačného cvičenia TAIJI QUAN pre začiatočníkov, v októbri zase kurz Reflexnej diagnostiky, Pilates, veštenia z Tarotových kariet alebo prezentácia stále obľúbenejšej Metódy RUŠ – liečenie pozitívnou energiou. Každú stredu sa môžete „vyšantiť“ v bazéne na AQUAFITNESS či relaxovať na Joge. V príprave sú aj ďalšie zaujímavé akcie, o ktorých sa určite včas dozviete na www.relaxinn.sk

Či ste seniori, mamičky s bábätkami, zamilované páry, športové či pracovné tímy alebo rodiny, všetci nájdete v tejto oáze pokoja niečo vášmu srdcu blízke.

Na VAŠU návštevu sa teší ochotný personál, pripravený splniť Vaše prania.

„Hotel Relax INN Šoporňa – relax pre telo aj dušu“

Foto: atraktívne priestory Hotela Relax INN Šoporňa

RelaxINN
23
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM