Zlatica Gregorová Rôzne

Horúce leto pokračuje: Ako si spríjemníte najbližší víkend?

Opäť prichádza čas voľných chvíľ, kedy môžete nabrať nové sily na ďalší pracovný týždeň. Môžete tak urobiť aj na viacerých podujatiach.

Ilustračný obrázok k článku Horúce leto pokračuje: Ako si spríjemníte najbližší víkend?
Foto: Zlatica Gregorová

Leto je tu a s ním aj množstvo tipov na to, ako stráviť nadchádzajúci víkend. Ponúkame vám naše redakčné hitovky.

KULTÚRA

KULTÚRNE LETO V ŠALI

6.7. 2018, o 16.00 hod., Centrálna pláž Šaľa

Váhohranie – Vesmírna odysea

Deti a mládež a možno aj dospelí sa môžu zúčastniť zaujímavej akcie. Neďaleko Váhu si vychutnáte množstvo zábavy a hier pri stanovištiach s vesmírnou tematikou. Vstup zdarma.

7. júl 2018, 11. 30 hod. pláž Šaľa

SÚŤAŽ VO VARENÍ GULÁŠA

Popri plážovom volejbale návštevníci budú môcť podporiť aj súťažiacich. Tí sa budú snažiť uvariť čo najlepší guláš. Všetko odštartuje ešte pred obedom.

PREMIETANIE NA AMFIKU

Hororový víkend 21.30 hod., amfiteáter Šaľa

Počas leta si opäť budete môcť vychutnať príjemnú atmosféru prírodného kina. V šalianskom amfiteátri pre vás pracovníci Kina Šaľa nachystali niekoľko prekvapení.

6. júl 2018 To

7. júl 2018 Annabelle 2: Stvorenie zla

6.-8. júl 2018, 21.00 hod., Močenok

MOČENSKÝ KINEMATOGRAF

Obec Močenok organizuje už tradičné letné podujatie, spojené s prehliadkou kinohitov. Počas troch dní si budete môcť vychutnať tieto filmy:

6.júl 2018 BACKSTAGE (SR)

7. júl 2018 OTCOVA VOLGA (ČR)

8.júl 2018 PO STRNIŠTI BOS (ČR)

Organizátori uvádzajú, že premietať sa bude za každého počasia. Filmové novinky zo slovenskej a českej produkcie si môžete pozrieť vždy o 21.00 hod.

ŠPORT

7. júl 2018, 9.00 hod. pláž Šaľa

ŠAĽA BEACH OPEN

Volejbalový klub Šaľa, MsKS Šaľa organizuje 24. ročník Turnaja v plážovom volejbale. Zájsť si naň môžete do areálu Centrálnej pláže v Šali.

KINOTIPY KINA ŠAĽA

7.- 8. júl 2018 20.00 hod.

Jim gombička, Lukáš a lokomotíva Eva

Jima Gombičku, strojvodcu Lukáša a lokomotívu Emu čaká viac než pozoruhodné dobrodružstvo. Jim je úplne obyčajný chlapček s tak trochu neobyčajným príbehom. Ako malý sa ocitol v Jasmánii, malom ostrovnom kráľovstve. Jeho najlepším kamarátom je strojvodca Lukáš, hrdý majiteľ parnej lokomotívy Emy. Táto nerozlučná trojica jedného dňa počúvne vábenie diaľok a pustia sa do sveta. Cesta ich zavedie do Mandaly. Tam sa dozvedia, že cisárove dcéra Li Si bola unesená. …

Vzrušujúce putovania plné fantázie je nakrútené podľa rovnomennej knižnej predlohy slávneho spisovateľa Michaela Endeho. Z jeho pera pochádza jedna z najkrásnejších detských kníh Nekonečný príbeh. Kniha Jim Gombička, Lukáš a lokomotíva Ema bola preložená do 33 jazykov a zamilovali si ju deti i rodičia na celom svete. Réžia: Dennis Gansel , Uvádza: Magicbox Hrajú: Shirley MacLaine, Henning Baum, Solomon Gordon, Michael Bully Herbig Film: rodinný, dobrodružný, 105 minút, SD Vstupné: 5€/4€ deti do 12r., študenti, dôchodcovia od 62r.

8.7.2018 20.00 hod.

Ant – man a wasp

Z filmového sveta štúdia Marvel prichádzajú Ant-Man a Wasp v novej kapitole, ktorá predstavuje superhrdinov s úžasnou schopnosťou zmenšovať sa. Po udalostiach vo filme Captain America: Občianska vojna musí Scott Lang čeliť dôsledkom svojich rozhodnutí ako superhrdina, ale aj ako otec. Ledva sa mu podarí nájsť rovnováhu medzi osobným životom a povinnosťami Ant-Mana, objaví sa Hope van Dyneová a dr. Hank Pym s novou neodkladnou misiou. Scott si musí znovu obliecť zmenšovací oblek a naučiť sa bojovať po boku príťažlivej Wasp, aby mohli spoločne odhaliť tajomstvo z minulosti.

Réžia: Peyton Reed, Uvádza: Saturn Hrajú:  Hrajú: Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Pena, Walton Goggins, Bobby Cannavale, Judy Greer, Tip “T.I.” Harris, David Dastmalchian, Hannah John Kamen, Abby Ryder-Fortson, Randall Park, Michelle Pfeiffer, Laurence Fishburne, Michael Douglas Film: USA, scifi, akcia, 109 minút, ST Vstupné: 5€/4€ deti do 12r., študenti, dôchodcovia od 62r.

Vstupné: 5€

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM