Veronika Zeiselová Šport

Hokejový šampionát: Čo si pre hostí pripravili šalianske podniky?

Slovensko ožíva hokejovými majstrovstvami sveta. Zisťovali sme, ako sú na ne pripravené šalianske prevádzky.

Ilustračný obrázok k článku Hokejový šampionát: Čo si pre hostí pripravili šalianske podniky?
Zdroj: TASR

Len nedávno otvorený Double X bar veľké premietacie plátno nechystá. „Budeme mať však tri veľké telky,“ povedal majiteľ. „Na majstrovstvá sveta máme pripravenú takú mini súťaž. Ten, kto uhádne správny výsledok jednotlivých zápasov slovenského tímu, dostane malý darček,“ láka na prenosy práve do tejto prevádzky majiteľ. O ďalších hokejových akciách ešte premýšľajú a pre hostí pripravia aj niečo ďalšie, čo zatiaľ neprezradil.

Stálica v Šali Baru Baru už tradične prichádza s premietaním zápasov. „Už niekoľko rokov premietame väčšie podujatia ako napr. majstrovstvá sveta, olympiády, rôzne finálové zápasy v polovici baru cez projektor a v druhej polovici na televízii,“ hovorí Ľubo Lenčéš. Pre hostí majú pripravené aj malé pohostenie. „Každý k pivám dostane hokejové pukance a na všetky druhy piva, ktoré v Baru máme, je pripravená lepšia – hokejová cena,“ vysvetlil nám majiteľ Baru.

O tom, že nielen bary a krčmy žijú hokejom, svedčí reštaurácia YPS. „Máme televízory a na terase máme aj plátno. Prenosy ponúkame len čisto ako spestrenie pre zákazníkov, keďže sme v prvom rade reštaurácia, nie pub, ani krčma,“ informuje YPS. „Nič extra sa nepripravuje, ako hovoria hokejisti: nejdeme na turnaj s veľkými očami,“ pobavili nás hokejovou parafrázou. Hokejové zľavové akcie zvlášť neplánujú. „Všetko sa rieši spontánne podľa nálady a samozrejme podľa toho, ako to chlapcom v danom zápase ide,“ povedali nám. „Moc nám nehrajú do karát vysielacie časy, cez víkend sa vyskytne aj nejaká tá akcia, takže… nikdy nevieme, čo bude zajtra,“ aj to je dôvod prečo je v YPSe premietanie spontánne.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM