Zlatica Gregorová Kultúra Rôzne

Hájčania chystajú atraktívnu akciu: Príďte na ochutnávku vín

Priaznivci opojného moku majú možnosť stráviť príjemné chvíle v dobrej spoločnosti. Počas poslednej májovej soboty príde šanca degustovať.

Ilustračný obrázok k článku Hájčania chystajú atraktívnu akciu: Príďte na ochutnávku vín
50
Galéria

Víno už oddávna patrilo k ľudským pôžitkom. Je súčasťou rodinných osláv a býva aj darčekom pre ženu či muža. Existuje mnoho odrôd a chutí, ktoré sa vyrábajú rôznymi spôsobmi. Každý vinár si ten svoj gríf chráni ako najväčšie tajomstvo. V Hájskom budete môcť vidieť aj ochutnať niekoľko z ich výrobkov.

Pre verejnosť

Organizačne sa na akcii Kepeždská ochutnávka vín podieľa Kepeždský štek, Slovenský zväz záhradkárov, Obec Hájske a Kepeždanka. Zúčastniť sa, podľa organizátorov, môžu vystavovatelia a taktiež aj verejnosť. Ešte predtým ako sa návštevníkom predstavia miestni vinári, prebehne zber jednotlivých vzoriek a to 23. mája 2019 v čase od 17.00 do 20.00 hod. v miestnom kultúrnom dome.

Koštovka

Ak 25. mája 2019 o 18.00 hod. zavítate do Kultúrneho domu v Hájskom, budete môcť ochutnať vína rôznych vzoriek a farieb. Vychutnať si budete môcť svoju obľúbenú sortu a možno sa dáte zlákať niečím, čo ste doteraz neochutnali.

Pozrite si fotozábery z vlaňajšej degustácie vín v Šali.

Foto: ilustračné

V Šali víno degustovalo vyše 450 ľudí: Divákov rozpálil aj Kmeťoband, FOTO
50
Galéria
Zdroj: Mesto Šaľa
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM