Zlatica Gregorová Hádzaná

Hádzanári Šale prehrali tesným rozdielom: Zdolali ich Topoľčany

Štrnáste kolo Slovnaft Handball extraligy malo na programe stretnutie šalianskych hádzanárov s tímom Agro Topoľčany. Šťastie sa teraz priklonilo na stranu súpera.

Ilustračný obrázok k článku Hádzanári Šale prehrali tesným rozdielom: Zdolali ich Topoľčany
Zdroj: TASR

Gólové príležitosti sa striedali na oboch stranách počas celého zápasu. Naši s cieľom vyhrať, bojovali do samého konca. Tentoraz však bez zisku dvoch bodov.

„Topoľčanci si v prvom dejstve vypracovali štvorgólový náskok (13:9, 14:10). Neuplynulo ani sedem minút druhého polčasu a Šaľania sa dotiahli na 16:16. Hráči Agra však opäť zabrali a po dvoch Hlinkových góloch viedli v 48. min 22:18. Ešte aj deväť minút pred koncom mali k dobru štvorgólový náskok (24:20), ale hostia v 59. min opäť vyrovnali (25:25). V napínavom závere Masaryk naklonil v poslednej minúte skóre na domácu stranu, 13 sekúnd pred koncom kontroval Polakovič, ale posledné slovo mal dve sekundy pred klaksónom opäť Masaryk,“ informuje o zápase SZH.

Náš domáci tím HKM ŠAĽA je aktuálne na 4. mieste v tabuľke základnej časti Slovenskej hádzanárskej extraligy 2017/ 18. V štrnástich zápasoch získali 18 bodov.

HK Agro Topoľčany – HKM Šaľa 27:26 (15:12)

Najviac gólov dali: Hlinka 8, Cigáň 7/2 – Šulc 7/1, Guzy 6/1

Rozhodovali: Mandák a Rudinský, 7m

Pokutové hody: 4/3 – 8/5

Bilancia vylúčení 2:5

Zápas sledovalo 320 divákov.

FOTO: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM