Zlatica Gregorová Rôzne

Fotografi, berte foťáky do ruky: Môžete sa hlásiť do súťaže

Šalianska Galéria Focesa a Mesto Sereď organizujú Objektív Františka Kollára.

Ilustračný obrázok k článku Fotografi, berte foťáky do ruky: Môžete sa hlásiť do súťaže
Foto: Zlatica Gregorová

V tomto roku pôjde už o 10. jubilejný ročník tejto súťaže a výstavy amatérskych fotografov. Súťaží sa v dvoch témach a zapojiť sa môžete do konca mája.

Dve témy

Podľa slov organizátorov, súťaže sa môžu zúčastniť fotografky a fotografi akéhokoľvek veku. Vybrať si môžete z tém: ľubovoľná fotografia alebo Šaľa, moje mesto. Podmienkou je fotografia odfotená na digitálne médium alebo film, môže byť buď čiernobiela alebo farebná. Rozmer fotografií môže byť od 30 × 40 cm do 30 × 90 cm, na jej zadnej strane nesmie chýbať meno, vek, adresa, tel. číslo a e-mailová adresa autora fotografií. Fotografie dodávajte bez akýchkoľvek rámikov a podlepovania. Jeden autor môže prispieť maximálne 5 kusmi fotografií.

Súťaž spolu s výstavou

Zapájať sa môžete do konca mája. „Počas prvého júnového týždňa odborná komisia zhodnotí dodané fotografie. Hneď na ďalší týždeň budú už vystavené v priestoroch našej galérie Focesa v Šali. Tu si ich návštevníci budú môcť pozrieť do konca júna 2017,“hovorí Igor Boháč z Galérie Focesa.

Svoje diela môžete odovzdať v Galérii Focesa Šaľa.Vyhodnotenie súťaže plánujú organizátori uskutočniť počas Šalianskych slávností.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM